Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=первичная обработка сырья<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
620.2:675.01(075.8)
А 65


    Андреєва, Ольга Адіславівна.
    Товарознавство шкіряно-хутрової сировини [] : навч. посібник / Андреєва О. А., Цеменко Г. В. ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. - К. : Кондор, 2012. - 359, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 358-359. - ISBN 978-966-351-399-7 : 96.00 грн
УДК
ББК 37.256я73 + 37.257я73
Рубрики: Товарознавство--Промислові товари--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
шкіряна сировина -- кожное сырье -- хутряна сировина -- меховое сырье -- властивості шкіряно-хутряної сировини -- свойства кожно-мехового сырья -- хімічний слад шкури -- химический состав кожы -- дефекти сировини -- дефекты сырья -- первинна обробка сировини -- первичная обработка сырья -- сортування шкіряно-хутрової сировини -- сортировка кожно-мехового сырья -- зберігання шкіряно-хутрової сировини -- хранение кожно-мехового сырья -- щетина -- волос кінський -- волос конский -- шерсть
Анотація: Шкіряно-хутрова сировина, її ресурси, класифікація, хімічний склад і будова шкур в залежності від походження та умов розвитку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Цеменко, Галина Василівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниКиївський національний університет технологій та дизайну
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.5(477)
Д79


    Дубовис, Григорий Александрович.
    Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
615.32(075)
К89


    Кузнецова, Мария Алексеевна.
    Лекарственное растительное сырье [] : учеб. пособие для техникумов / М. А. Кузнецова. - М. : Высш. шк., 1984. - 207 с. : рис., табл. - Прил.: с. 195-303. - 0.45 р.
УДК
ББК 52.821я72
Рубрики: Лікарська сировина рослинного походження--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
изучение лекарственных растений -- вивчення лікарських рослин -- морфология растений -- морфологія рослин -- источники лекарственного сырья -- джерела лікарської сировини -- заготовка лекарственного сырья -- заготівля лікарської сировини -- первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- хранение лекарственного сырья -- зберігання лікарської сировини -- определение качества сырья -- визначення якості сировини -- методы испытаний -- методи випробувань -- химический состав лекарственных растений -- хімічний склад лікарських рослин -- применение лекарственных растений -- застосування лікарських рослин
Анотація: Рассказывается о лекарственном растительном сырье, предназначенном к применению в медицинской практике, о методах его анализа, особенностях обработки, сушки и хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)