Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=разведение коз<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636.3
В19


    Васильев, Николай Александрович.
    Разведение овец и коз в личном хозяйстве [] / Н. А. Васильев, А. А. Орехов. - М. : Колос, 1981. - 191 с. : рис., табл. - (Приусадебное хозяйство). - 0.55 р.
УДК
ББК 46.6-4
Рубрики: Вівці--Практичні посібники
   Кози--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
разведение овец -- розведення овець -- породы овец -- породи овець -- кормление овец -- годівля овець -- болезни овец -- хвороби овець -- разведение коз -- розведення кіз -- породы коз -- породи кіз -- кормление коз -- годівля кіз -- болезни коз -- хвороби кіз
Анотація: Изложены приемы разведения, содержания и кормления овец и коз в личных подсобных хозяйствах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Орехов, Алексей Александрович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
636.08:[637.1+637.5](03)
Ф43


   
    Фермерское хозяйство [] / [гл. ред. С. С. Скляр ; худож. О. Сычак]. - Харьков ; Белгород : Кн. Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 319, [1] с. : рис., табл. - (Энциклопедия хозяина). - ISBN 978-966-343-915-0 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0366-7 (Россия) : 20.00 грн
УДК
ББК 46-4-6я2
Рубрики: Тваринництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
разведение коз -- розведення кіз -- разведение коров -- розведення корів -- обработка молока -- обробка молока -- разведение свиней -- розведення свиней -- заготовка свинины -- заготовка свинини -- хранение мясных изделий -- зберігання м'ясних виробів
Анотація: В книге рассказывается о животноводстве в условиях личного хозяйства. Первая часть посвящена разведению молочных пород мелкого и крупного рогатого скота и способам приготовления в домашних условиях масла, творога, сметаны, простокваши, сыров. Во второй части читатели познакомятся с азами свиноводства, рецептами соления и копчения свинины, способами приготовления домашних колбас и зельца.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скляр, С. С. \ред.\; Сычак, Ольга \худож.\
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)