Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ринок морозива<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Соколова, М.
    За магический кристалл [Текст] / М. Соколова // Бизнес : Знамя юной украинской буржуазии. - К. : Бліц-Інформ, 2008. - N 13. - 31 марта. - С. 126-127. - (Тенденции) : фото.цв.
Рубрики: Промисловість харчсова--ВАТ "Житомирський маслозавод"
   Житомир--Промисловість харчова--ВАТ "Житомирський маслозавод"
Кл.слова (ненормовані):
ринок морозива
Анотація: Думки фахівців з приводу українського ринку морозива і, зокрема Людмили Юрковської - начальника відділу маркетингу і реклами <компанії "Рудь"> (м. Житомир).

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Рудь, П. В.
    Компания "Рудь" - мороженое № 1 [Текст] / П. В. Рудь ; Вела беседу И. Акинфиева // Продукты & ингридиенты : Науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2008. - N 3. - 60-61. - (Молочные продукты) : цв.ил.
Рубрики: промисловість харчова--ТК "Рудь"--продукція--Житомир
   Житомир--промисловість харчова--ТК "Рудь"
Кл.слова (ненормовані):
ринок морозива
Анотація: Продукція ТМ "Рудь" та її місце на українському ринку морозива.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.
658.8:338.439(477)
Т70


    Трокоз, Володимир Миколайович.
    Функціонування підприємств-виробників морозива на структурованих ринках [] : автореферат / Трокоз В. М. ; [наук. кер. Дема Д. І.] ; М-во аграр. політ. України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Рута, 2008. - 20 с. : табл. - Л-ра: с. 17-18. - 10.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7
Рубрики: Економіка харчової промисловості--Молокопродукція--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ринок морозива -- рынок мороженого -- структурований ринок -- структурированный рынок -- стратегії розвитку -- стратегии развития -- інтеграція -- интеграция -- диверсифікація -- диверсификация -- сезонність управління якістю -- сезонность управления качеством -- інновації -- инновации -- місцеві видання -- местные издания
Анотація: Дисертація присвячена дослідженню питань функціонування підприємств-виробників морозива на структурованому ринку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дема, Дмитро Іванович \наук. кер.\; Харчова промисловість 4.02.08Міністерство аграрної політики України; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
330.131.7
Т33


   
    Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості [] : монографія / [Н. С. Скопенко (кер.) кол. авт.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технол. - К. : Кондор, 2016. - 477, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 454-477. - ISBN 978-617-7278-43-5 : 200.00 грн
УДК
ББК 65.053
Рубрики: Підприємницькі ризики--Економічна оцінка--Дослідження--Наукові видання
   Харчова промисловість--Економіка--Дослідження--Україна--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
система ризиків -- система рисков -- управління ризиками -- управление рисками -- технологічні ризики -- технологические риски -- фінансові ризики -- финансовые риски -- ризик-менеджменту -- риск-менеджмент -- управління ризиком підприємств -- управление рисками предприятий -- факторний аналіз ризику підприємств -- факторный анализ рисков предприятий -- оцінки ризику -- оценки рисков -- зовнішній ризик підприємств -- внешний риск предприятий -- глобальні ризики -- глобальные риски -- країнові ризики -- страновые риски -- ризики формування продовольчої системи -- риски формирования продовольственной системы -- аналіз молочної галузі -- анализ молочной отрасли -- ринок морозива -- рынок мороженого -- аналіз чинників ризику -- анализ факторов риска -- м'ясна галузь -- мясная отрасль -- ринок продуктів дитячого харчування -- рынок продуктов детского питания -- діагностика ризиків -- диагностика рисков -- ризики хлібопекарської галузі -- риски хлебопекарной отрасли -- маркетингові ризики -- маркетинговые риски -- ризики виробників яєць -- риски производителей яиц -- управління агропромисловими формуваннями -- управление агропромышленными формированиями
Анотація: Дослідження теоретичних, методичних та практичних основ аналізу та оцінки ризику підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скопенко, Н. С.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)