Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>GEO=Житомирська область -- Харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
338.439(477.42)
С 73


   
    Споживання основних продуктів харчування населенням Житомирщини [] : екон. доповідь / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Г. А. Пашинської]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 25 с. : табл. - 034.63 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)306.7
Рубрики: Харчові продукти--Споживання--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Сільськогосподарська продукція--Житомирська область--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- статистика Житомирщини -- статтистика Житомирщины -- фонди споживання -- фонды потребления
Анотація: Інформація щодо тенденцій сільськогосподарського виробництва, стану переробної промисловості, джерел формування фондів споживання та рівень споживання омсновних продуктів харчування населенням області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пашинська, Г.А. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.


    Бондаренко, Галина.
    Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку [] / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. - 2015. - N 5. - С. 96 - 103 . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Кухня українська
   Харчові продукти--Україна

   Житомирська область--Кухня українська
    Житомирська область--Харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
національні страви -- национальные блюда -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продуктові магазини -- продуктовые магазины -- народна кулінарія -- народная кулинария -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- соління -- соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бех, Микола; Таран, Олена; Етнографія 2.04

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)