Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ковбасне виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


   
    Снеки на пике популярности [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
снековые товары -- снекові товари

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


   
    Модификация соединительной ткани для производства сырокопченых колбас пониженной энергетической ценности [] / Ф. Раймольд [и др.] ; пер. А. Прокопенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 34-37 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- энергетическая ценность колбас -- енергетична цінність ковбаси -- рецептура сырокопченых колбас -- рецептура сирокопчених ковбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раймольд, Фредерике; Хильдебранд, Христоф; Эрдёс, Адам Карл; Бантлеон Т., Танья; Прокопенко А., Александр \пер.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Дорошенко, Евдокия.
    Коппа - сыровяленая итальянская колбаса из свиной шеи [] / Е. Дорошенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 38-40 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
різновиди ковбаси -- разновидности колбасы -- калорійність ковбаси -- калорийность колбасы -- рецепт ковбаси домашнього приготування -- рецепт колбасы домашнего приготовления

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Рыбачук, Олег.
    Коппа: технологические нюансы [] / О. Рыбачук // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 41-42 : рис
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
технология приготовления колбасы -- технологія приготування ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


   
    5 ТОП-советов: как правильно выбрать нить или шпагат для своего продукта [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 42-43 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- обвязующий материал -- обв'язувальний матеріал


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    Тенденции рынка колбасных оболочек [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 44-45 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- колбасные оболочки -- ковбасні оболонки

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)