Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>U=664.01:543](477)(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664.01:543](477)(075.8)
С48


    Слободнюк, Руслан Євгенійович.
    Аналітична хімія та аналіз харчової продукції [] : навч. посіб. / Р. С. Слободнюк, А. Б. Горальчук ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Київ : Кондор, 2018. - 334, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 328-333. - Літ.: с. 334. - ISBN 978-617-7582-32-7 : 330.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові продукти--Аналіз--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічна рівновага в гемогенних системах -- хімічна рівновага в гетерогенних системах -- комплексні сполуки -- окисно-відновні реакції -- якісний аналіз -- аналіз катіонів -- аналіз аніонів -- аналіз невідомої речовини -- гравіметричний аналіз -- титриметричний аналіз -- фізико-хімічні методи аналізу -- оптичні методи аналізу -- електрохімічні методи аналізу -- хроматографічні методи аналізу -- аналіз харчової продукції -- аналіз кулінарної продукції
Анотація: Теоретичні основи аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу й найважливіші методи кількісного та фізико-хімічного аналізу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович; Міністерство освіти і науки УкраїниХарківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)