Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Вербицкий, С. Б.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
Шифр: mjab/2018/1
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 1
Зміст:
Корж, А. П. Биокулинарный инжиниринг в мясной отрасли / А. П. Корж, Р. Д. ДенискинЮ. Г. Базарнова. - С.26-28 : фот. цв.
Итальянская салями. - С.33-35 : фот. цв.
Химия цвета мясных продуктов. - С.36-37 : рис.
Материалы для производства вакуумных пакетов и их особенности. - С.42-44 : фот. цв.
Поєднання брендів. - С.46-48 : фот. цв.
Вербицкий, С. Б. Климатическое оборудование / С. Б. Вербицкий. - С.49-50 : фот. цв.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.
Шифр: mjab/2018/2
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 2
Зміст:
Бондарська, Олександра. Зовнішня торгівля продукцією свинарства: погляд аналітика / О. Бондарська. - С.18 : фот. цв.
Коваленко, О. В. Экспорт мяса: положительные тенденции / О. В. Коваленко, С. Б. ВербицкийА. П. Лысенко. - С.20-24. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Чернов, Александр. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества / А. Чернов. - С.26-29 : фот. цв.
Шевченко, І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.34-38. - Бібліогр. в кінці ст. : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

3.
Шифр: mjab/2018/3
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 3
Зміст:
Жарко, Аліна. Тенденції світового ринку м'яса / А. Жарко. - С.16-18 : фот.
Дорошенко, Катерина. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією / К. Дорошенко. - С.20-23 : табл.
Вербицкий, С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики / С. Б. Вербицкий. - С.25-28. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.33-34. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Как обратить отходы в прибыль?. - С.44-45 : рис.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

4.


    Вербицкий, С. Б.
    Климатическое оборудование [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 49-50 : фот. цв.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
климатические камеры -- кліматичні камери -- камеры сушки колбасы -- камери сушіння ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Коваленко, О. В.
    Экспорт мяса: положительные тенденции [] / О. В. Коваленко, С. Б. Вербицкий, А. П. Лысенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 20-24 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зовнішня торгівля--Продукція тваринництва--Україна
Кл.слова (ненормовані):
динамика внешней торговлей свининой -- динаміка зовнішньої торгівля свининою -- экспорт мяса -- експорт м'яса -- импорт мяса -- імпорт м'яса

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вербицкий, С. Б.; Лысенко, А. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Вербицкий, С. Б.
    О качестве свинины с точки зрения теории и практики [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 25-28 : табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясне виробництво--Якість
Кл.слова (ненормовані):
стандарти м'яса свинини -- стандарты мяса свинины -- синдроми м'яса -- синдромы мяса

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.
Шифр: mjab/2018/7
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 7
Зміст:
Соколов, Александр. Обзор рынка мясных консервов и паштетов / А. Соколов. - С.20-22 : рис.
Никитина, Н. Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства / Н. Никитина. - С.28-29 : рис.
Основные понятия "Барьерных" технологий. - С.32-33 : рис.
Повод, М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні / М. Г. Повод, О. І. КравченкоА. А. Гетя. - С.38-40 : табл.
Вербицкий, С. Б. Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность / С. Б. Вербицкий. - С.42-43. - Библиогр. в конце ст. : рис
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

8.


    Вербицкий, С. Б.
    Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 42-43 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні консерви--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
мясные консервы -- м'ясні консерви -- линии стерилизации консервов -- лінії стерилізації консервів -- стерилизаторы непрерывного действия -- стерилізатори безперервної дії


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.
Шифр: mjab/2018/10
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 10
Зміст:
Соколов, Александр. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год / А. Соколов. - С.20-23 : рис.
Крижова, Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова. - С.32-34. - Бібліогр. в кінці ст. : рис
Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах / Ю. Черноус. - С.36-39 : рис.
Вербицкий, С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов / С. Б. Вербицкий. - С.45-48. - Библиогр. в конце ст. : рис
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

10.


    Вербицкий, С. Б.
    Обработка слизистых и шерстных субпродуктов [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 45-48 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясне виробництво--Технології
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- обладнання обробки субпродуктів -- оборудование обработки субпродуктов

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)