Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Крижова, Ю. П.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
Шифр: mjab/2018/2
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 2
Зміст:
Бондарська, Олександра. Зовнішня торгівля продукцією свинарства: погляд аналітика / О. Бондарська. - С.18 : фот. цв.
Коваленко, О. В. Экспорт мяса: положительные тенденции / О. В. Коваленко, С. Б. ВербицкийА. П. Лысенко. - С.20-24. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Чернов, Александр. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества / А. Чернов. - С.26-29 : фот. цв.
Шевченко, І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.34-38. - Бібліогр. в кінці ст. : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.
Шифр: mjab/2018/3
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 3
Зміст:
Жарко, Аліна. Тенденції світового ринку м'яса / А. Жарко. - С.16-18 : фот.
Дорошенко, Катерина. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією / К. Дорошенко. - С.20-23 : табл.
Вербицкий, С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики / С. Б. Вербицкий. - С.25-28. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.33-34. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Как обратить отходы в прибыль?. - С.44-45 : рис.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

3.
Шифр: mjab/2018/5
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 5
Зміст:
Окисление жира в мясных продуктах. - С.30-31 : рис.
Шевченко, І. І. Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.32-35. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Вербицький, С. Б. НАССР і ковбасне виробництво / С. Б. Вербицький. - С.43--45. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Мостовая, Иванна. Моющие, дезинфицирующие средства и нормы НАССР / И. Мостовая. - С.50-53 : рис.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

4.


    Шевченко, І. І.
    Стабілізація забарвлення шинкових виробів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 34-38 : фот. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
забарвлення шинки -- стабілізатори кольору

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крижова, Ю. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Шевченко, І. І.
    Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 33-34 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
якість м'ясних продуктів -- колір м'ясних продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крижова, Ю. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Шевченко, І. І.
    Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 5. - С. 32-35 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Якість--Безпека--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
показники активності води -- зв'язаність води в м'ясі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крижова, Ю. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.
Шифр: mjab/2018/9
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 9
Зміст:
Сарделька "Любимая" 1 С Рецепт от компании IGIS. - С.26-27 : рис.
Крижова, Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко. - С.28-29. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Мостовая, Иванна. Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы? / И. Мостовая. - С.32-33 : фот.
Свойства мясных эмульсий. - С.36-37 : рис.
Хвыля, С. И Микроструктура МПМО спинок цыплят-бройлеров с использованием многозонного фильтра / С. И Хвыля, В. А. Абалдова. - С.38-40. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Как заставить упаковку продавать?. - С.54
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

8.


    Крижова, Ю. П.
    Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.
Шифр: mjab/2018/10
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 10
Зміст:
Соколов, Александр. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год / А. Соколов. - С.20-23 : рис.
Крижова, Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова. - С.32-34. - Бібліогр. в кінці ст. : рис
Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах / Ю. Черноус. - С.36-39 : рис.
Вербицкий, С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов / С. Б. Вербицкий. - С.45-48. - Библиогр. в конце ст. : рис
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

10.


    Крижова, Ю. П.
    Напівфабрикати, збагачені кальцієм [] / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 32-34 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
м'ясні напівфабрикати -- використання яєчної шкаралупи -- профілактика остеопорозу

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Морозова, М. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)