Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Лишенко, Іван Дмитрович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
575(075)
Л 67


    Лишенко, Іван Дмитрович.
    Генетика: виклад основ з використанням діапроекції [] : навч. посібник / І. Д. Лишенко. - К. : Вища шк., 1993. - 282 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 282. - ISBN 5-11-002550-9 : 2000.00 крб
УДК
ББК 28.04я73
Рубрики: Генетика--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
генетика -- спадковість -- наследственность -- клітини -- клетки -- хроматин -- генетика статі -- генетика пола -- молекулярні основи спадковості -- молекулярные основы наследственности -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- генна інженерія -- генная инженерия -- мутаційна мінливість -- мутационная изменчивость -- поліплоїдія -- полиплоидия -- модифікаційна мінливість -- модификационная изменчивость -- цитоплазматичне успадкування -- цитоплазматическое наследование -- гетерозис -- онтогенез -- генетика людини -- генетика человека -- популяційна генетика -- популяционная генетика
Анотація: Викладено основи сучасної генетики.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.4+663.25
Л67


    Лишенко, Іван Дмитрович.
    Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники
   Виноробство--Рецепти--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина
Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)