Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Вербицкий, С. Б.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : О качестве свинины с точки зрения теории и практики
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 3. - С. 25-28: табл. (Шифр mjab/2018/3)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандарти м'яса свинини--стандарты мяса свинины--синдроми м'яса--синдромы мяса
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Коваленко О. В., Вербицкий С. Б., Лысенко А. П.
Назва : Экспорт мяса: положительные тенденции
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 2. - С. 20-24: рис. (Шифр mjab/2018/2)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: Зовнішня торгівля-- Продукція тваринництва --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): динамика внешней торговлей свининой--динаміка зовнішньої торгівля свининою--экспорт мяса--експорт м'яса--импорт мяса --імпорт м'яса
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Обработка слизистых и шерстных субпродуктов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 45-48: рис (Шифр mjab/2018/10)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--обладнання обробки субпродуктів--оборудование обработки субпродуктов
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 42-43: рис (Шифр mjab/2018/7)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Обладнання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--м'ясні консерви--линии стерилизации консервов--лінії стерилізації консервів--стерилизаторы непрерывного действия--стерилізатори безперервної дії
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Климатическое оборудование
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 1. - С. 49-50: фот. цв. (Шифр mjab/2018/1)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Обладнання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): климатические камеры--кліматичні камери--камеры сушки колбасы--камери сушіння ковбаси
Знайти схожі

6.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 10
Цікаві статті :
Соколов А. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год/ А. Соколов (стр.20-23)
Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/ Ю. П. Крижова, М. А. Морозова (стр.32-34)
Черноус Ю. Инновации в полуфабрикатах/ Ю. Черноус (стр.36-39)
Вербицкий С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов/ С. Б. Вербицкий (стр.45-48)
Цікаві статті :
Знайти схожі


7.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 1
Цікаві статті :
Корж А. П. Биокулинарный инжиниринг в мясной отрасли/ А. П. Корж, Р. Д. ДенискинЮ. Г. Базарнова (стр.26-28)
Итальянская салями (стр.33-35)
Химия цвета мясных продуктов (стр.36-37)
Материалы для производства вакуумных пакетов и их особенности (стр.42-44)
Поєднання брендів (стр.46-48)
Вербицкий С. Б. Климатическое оборудование/ С. Б. Вербицкий (стр.49-50)
Цікаві статті :
Знайти схожі


8.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 2
Цікаві статті :
Бондарська О. Зовнішня торгівля продукцією свинарства: погляд аналітика/ О. Бондарська (стр.18)
Коваленко О. В. Экспорт мяса: положительные тенденции/ О. В. Коваленко, С. Б. ВербицкийА. П. Лысенко (стр.20-24)
Чернов А. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества/ А. Чернов (стр.26-29)
Шевченко І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.34-38)
Цікаві статті :
Знайти схожі


9.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 3
Цікаві статті :
Жарко А. Тенденції світового ринку м'яса/ А. Жарко (стр.16-18)
Дорошенко К. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією/ К. Дорошенко (стр.20-23)
Вербицкий С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики/ С. Б. Вербицкий (стр.25-28)
Шевченко І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.33-34)
Как обратить отходы в прибыль? (стр.44-45)
Цікаві статті :
Знайти схожі


10.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 7
Цікаві статті :
Соколов А. Обзор рынка мясных консервов и паштетов/ А. Соколов (стр.20-22)
Никитина Н. Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства/ Н. Никитина (стр.28-29)
Основные понятия "Барьерных" технологий (стр.32-33)
Повод М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні/ М. Г. Повод, О. І. КравченкоА. А. Гетя (стр.38-40)
Вербицкий С. Б. Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность/ С. Б. Вербицкий (стр.42-43)
Цікаві статті :
Знайти схожі


 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)