Пошуковий запит: <.>A=Вербицкий, С. Б.$<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
1.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : О качестве свинины с точки зрения теории и практики
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 3. - С. 25-28: табл. (Шифр mjab/2018/3) Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Якість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандарти м'яса свинини--стандарты мяса свинины--синдроми м'яса--синдромы мяса
Знайти схожі
|
2.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Коваленко О. В., Вербицкий С. Б., Лысенко А. П.
Назва : Экспорт мяса: положительные тенденции
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 2. - С. 20-24: рис. (Шифр mjab/2018/2) Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: Зовнішня торгівля-- Продукція тваринництва --Україна Ключові слова (''Вільн.індекс.''): динамика внешней торговлей свининой--динаміка зовнішньої торгівля свининою--экспорт мяса--експорт м'яса--импорт мяса --імпорт м'яса
Знайти схожі
|
3.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Обработка слизистых и шерстных субпродуктов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 45-48: рис (Шифр mjab/2018/10) Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--обладнання обробки субпродуктів--оборудование обработки субпродуктов
Знайти схожі
|
4.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 42-43: рис (Шифр mjab/2018/7) Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Обладнання Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--м'ясні консерви--линии стерилизации консервов--лінії стерилізації консервів--стерилизаторы непрерывного действия--стерилізатори безперервної дії
Знайти схожі
|
5.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Климатическое оборудование
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 1. - С. 49-50: фот. цв. (Шифр mjab/2018/1)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Обладнання Ключові слова (''Вільн.індекс.''): климатические камеры--кліматичні камери--камеры сушки колбасы--камери сушіння ковбаси
Знайти схожі
|
6.
|
Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 10 Цікаві статті : Соколов А. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год/ А. Соколов (стр.20-23) Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/ Ю. П. Крижова, М. А. Морозова (стр.32-34) Черноус Ю. Инновации в полуфабрикатах/ Ю. Черноус (стр.36-39) Вербицкий С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов/ С. Б. Вербицкий (стр.45-48) Цікаві статті : Знайти схожі
|
7.
|
Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 1 Цікаві статті : Корж А. П. Биокулинарный инжиниринг в мясной отрасли/ А. П. Корж, Р. Д. ДенискинЮ. Г. Базарнова (стр.26-28) Итальянская салями (стр.33-35) Химия цвета мясных продуктов (стр.36-37) Материалы для производства вакуумных пакетов и их особенности (стр.42-44) Поєднання брендів (стр.46-48) Вербицкий С. Б. Климатическое оборудование/ С. Б. Вербицкий (стр.49-50) Цікаві статті : Знайти схожі
|
8.
|
Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 2 Цікаві статті : Бондарська О. Зовнішня торгівля продукцією свинарства: погляд аналітика/ О. Бондарська (стр.18) Коваленко О. В. Экспорт мяса: положительные тенденции/ О. В. Коваленко, С. Б. ВербицкийА. П. Лысенко (стр.20-24) Чернов А. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества/ А. Чернов (стр.26-29) Шевченко І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.34-38) Цікаві статті : Знайти схожі
|
9.
|
Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 3 Цікаві статті : Жарко А. Тенденції світового ринку м'яса/ А. Жарко (стр.16-18) Дорошенко К. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією/ К. Дорошенко (стр.20-23) Вербицкий С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики/ С. Б. Вербицкий (стр.25-28) Шевченко І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.33-34) Как обратить отходы в прибыль? (стр.44-45) Цікаві статті : Знайти схожі
|
10.
|
Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 7 Цікаві статті : Соколов А. Обзор рынка мясных консервов и паштетов/ А. Соколов (стр.20-22) Никитина Н. Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства/ Н. Никитина (стр.28-29) Основные понятия "Барьерных" технологий (стр.32-33) Повод М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні/ М. Г. Повод, О. І. КравченкоА. А. Гетя (стр.38-40) Вербицкий С. Б. Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность/ С. Б. Вербицкий (стр.42-43) Цікаві статті : Знайти схожі
|
|