Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Герасимова, Ирина Васильевна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.146(075)/Г37
Автор(и) : Герасимова, Ирина Васильевна
Назва : Технология карамели : учебник для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :135 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 133
ISBN, Ціна 5-10-000192-5: 0.20 р.
УДК : 664.146(075)
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Карамель-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): приготовления карамели--приготування карамелі--карамельные начинки--карамельні начинки--карамельный сироп --карамельний сироп--инвертный сироп--інвертний сироп--карамельная масса--карамельна маса--формование карамели--формування карамелі--охлаждение карамели--охолодження карамелі--упаковывание карамели--пакування карамелі--труд кондитера--праця кондитера
Анотація: Рассмотрены технологический процесс производства карамели и технологические схемы получения карамели.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.15/Г37
Автор(и) : Герасимова, Ирина Васильевна
Назва : Сырье и материалы кондитерского производства : учебник для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :145 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 144
Ціна : 0.24 р.
УДК : 664.15
ББК : 36.86я772
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерське виробництво
Анотація: [Охарактеризованы все виды сырья и материалов, применяемых в кондитерском производстве]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)