Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Карушева, Нина Васильевна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.144/К 27
Автор(и) : Карушева, Нина Васильевна
Назва : Технология производства конфет : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :215 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 211
ISBN, Ціна 5-10-000870-9: 0.35 р.
УДК : 664.144
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія виготовлення
Географіч. рубрики:
Анотація: Приведены классификация конфет, способы подготовки сырья и схемы производства различных видов конфет.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68+663.91:658/К27-453371
Автор(и) : Карушева, Нина Васильевна, Лурье, Иосиф Саулович
Назва : Технохимический контроль кондитерского производства : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 156
ISBN, Ціна 5-10-001158-0: 0.30 р.
УДК : 664.68+663.91:658.562(075)
ББК : 36.86я723
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Технічний контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандарты кондитерской промышленности--стандарти кондитерського виробництва--контроль кондитерских полуфабрикатов--контроль кондитерських напівфабрикатів--контроль кондитерських изделий--контроль кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены вопросы организации лабораторий кондитерских фабрик, описаны методы и приборы технохимического контроля всех объектов кондитерского производства.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)