Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Крижова, Ю. П.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Мясной бизнес - 2018г.,N 2 (Введено оглавление)
2.

Мясной бизнес - 2018г.,N 3 (Введено оглавление)
3.

Мясной бизнес - 2018г.,N 5 (Введено оглавление)
4.

Шевченко І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів/І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 2.-С.34-38
5.

Шевченко І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп/І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 3.-С.33-34
6.

Шевченко І. І. Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів/І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 5.-С.32-35
7.

Мясной бизнес - 2018г.,N 9 (Введено оглавление)
8.

Крижова Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру/Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 9.-С.28-29
9.

Мясной бизнес - 2018г.,N 10 (Введено оглавление)
10.

Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/Ю. П. Крижова, М. А. Морозова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 10.-С.32-34
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)