Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Крижова, Ю. П.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 2
Цікаві статті :
Бондарська О. Зовнішня торгівля продукцією свинарства: погляд аналітика/ О. Бондарська (стр.18)
Коваленко О. В. Экспорт мяса: положительные тенденции/ О. В. Коваленко, С. Б. ВербицкийА. П. Лысенко (стр.20-24)
Чернов А. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества/ А. Чернов (стр.26-29)
Шевченко І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.34-38)
Цікаві статті :
Знайти схожі


2.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 3
Цікаві статті :
Жарко А. Тенденції світового ринку м'яса/ А. Жарко (стр.16-18)
Дорошенко К. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією/ К. Дорошенко (стр.20-23)
Вербицкий С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики/ С. Б. Вербицкий (стр.25-28)
Шевченко І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.33-34)
Как обратить отходы в прибыль? (стр.44-45)
Цікаві статті :
Знайти схожі


3.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 5
Цікаві статті :
Окисление жира в мясных продуктах (стр.30-31)
Шевченко І. І. Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів/ І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова (стр.32-35)
Вербицький С. Б. НАССР і ковбасне виробництво/ С. Б. Вербицький (стр.43--45)
Мостовая И. Моющие, дезинфицирующие средства и нормы НАССР/ И. Мостовая (стр.50-53)
Цікаві статті :
Знайти схожі


4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шевченко І. І., Крижова Ю. П.
Назва : Стабілізація забарвлення шинкових виробів
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 2. - С. 34-38: фот. (Шифр mjab/2018/2)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): забарвлення шинки--стабілізатори кольору
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шевченко І. І., Крижова Ю. П.
Назва : Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 3. - С. 33-34: табл. (Шифр mjab/2018/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість м'ясних продуктів--колір м'ясних продуктів
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шевченко І. І., Крижова Ю. П.
Назва : Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 5. - С. 32-35: рис. (Шифр mjab/2018/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Якість-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): показники активності води--зв'язаність води в м'ясі
Знайти схожі

7.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 9
Цікаві статті :
Сарделька "Любимая" 1 С Рецепт от компании IGIS (стр.26-27)
Крижова Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру/ Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко (стр.28-29)
Мостовая И. Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы?/ И. Мостовая (стр.32-33)
Свойства мясных эмульсий (стр.36-37)
Хвыля С. И. Микроструктура МПМО спинок цыплят-бройлеров с использованием многозонного фильтра/ С. И Хвыля, В. А. Абалдова (стр.38-40)
Как заставить упаковку продавать? (стр.54)
Цікаві статті :
Знайти схожі


8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Крижова Ю. П., Коваленко С. В.
Назва : Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 9. - С. 28-29: рис. (Шифр mjab/2018/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): інгредієнти сардельок--бактеріальна закваска--знижений вміст жиру
Знайти схожі

9.

Назва журналу :Мясной бизнес -2018р.,N 10
Цікаві статті :
Соколов А. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год/ А. Соколов (стр.20-23)
Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/ Ю. П. Крижова, М. А. Морозова (стр.32-34)
Черноус Ю. Инновации в полуфабрикатах/ Ю. Черноус (стр.36-39)
Вербицкий С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов/ С. Б. Вербицкий (стр.45-48)
Цікаві статті :
Знайти схожі


10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Крижова Ю. П., Морозова М. А.
Назва : Напівфабрикати, збагачені кальцієм
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 32-34: рис (Шифр mjab/2018/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясні напівфабрикати--використання яєчної шкаралупи--профілактика остеопорозу
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)