Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Світлична, Марія Луківна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/С 24
Автор(и) : Світлична, Марія Луківна
Назва : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2009
Кільк.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примітки : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Ціна 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4:658]*M/С24
Автор(и) : Світлична, Марія Луківна
Назва : Організація виробництва в закладах ресторанного господарства : навч. посіб.-практикум
Вихідні дані : Житомир: Поліccя, 2013
Кільк.характеристики :216, [4] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі
Примітки : Дод.: с. 169-213. - Л-ра: с. 214-215. - Бібліогр. в підрядковій прим.
ISBN, Ціна 978-966-655-686-1: 34.00 грн
УДК : 640.4:658]*M
ББК : 65.9(4УКР)424я7
Предметні рубрики: Ресторанний бізнес --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--ресторанне господарство--ресторанное хозяйство--навчальні відеофільми--учебные видеофильмы--підготовка ресторанних кадрів--подготовка ресторанних кадров--постачання товарів--снабжение товарами--складське та тарне господарство--складское и тарное хозяйство--нормативна документація--постачання підприємств харчування--снабжение предприятий питания--трудові та фінансові ресурси--трудовые и финансовые ресурсы--моделювання виробничої програми--моделирование производственной программы--ділові ігри--деловые игры--планування роботи виробництва--інновації навчальних процесів--инновации учебных процессов--інтерактивні методи навчання--интерактивные методы обучения
Анотація: Підручник висвітлює загальні вимоги до молодшого спеціаліста галузі та подає шляхи удосконалення освітніх послуг. Автор пропонує методику практичних занять, яка передбачає застосування інтерактивних методів навчання, використання досягнень науково-технічного прогресу в галузі, застосування комп'ютерних технологій та рішення ситуаційних задач виробничого характеру.
Примірники : всього : КР(1), ФОНД(1)
Вільні : КР(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)