Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Скурихин, Игорь Михайлович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/С46
Автор(и) : Скурихин, Игорь Михайлович, Шатерников, Валерий Андреевич
Назва : Как правильно питаться . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 246-253. - Лит.: с. 254
Ціна : 1.00 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Популярно изложены научные основы рационального питания, рассмотрены основные принципы рационального питания, приведены основные правила приготовления и хранения пищи и пищевых продуктов и др.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.05/Р 75
Автор(и) : Росивал, Ладислав, Энгст, Рудольф, Соколай, Александр
Назва : Посторонние вещества и пищевые добавки в продуктах
Паралельн. назви :Fremd und Zusatzstoffe in Lebensmitteln
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :264 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 259-262
Ціна : 1.60 р.
УДК : 663.05
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Харчові домішки-- Хімічний склад-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): загрязняющие вещества в продуктах--забруднювачі продуктів--неорганические биокатализаторы--неорганічні біокаталізатори--органические биокатализаторы--органічні біокаталізатори--антибиотики--антибіотики--антиоксиданты в пище животных--антиоксиданти в їжі тварин--загрязнение продуктов токсинами--забруднення продуктів токсинами--пищевые красители--харчові барвники--отбеливающие средства--відбілюючі засоби--загустители--загущувачі--эмульгаторы--емульгатори--стабилизаторы--стабілізатори--осветлители--освітлювачі--ароматические вещества--ароматичні речовини--сладкие вещества--солодкі речовини--микроэлементы--мікроелементи--консервирующие вещества--консервуючі речовини--антиокислители--антиокислювачі
Анотація: Сведения о химическом составе, технологических свойствах и предельных нормах содержания посторонних веществ в пищевых продуктах, пути попадания их в продукты и влияния на качество последних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:547/С46
Автор(и) : Скурихин, Игорь Михайлович, Нечаев, Алексей Петрович
Назва : Все о пище с точки зрения химика
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1991
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 213-285. - Лит.: с. 286
ISBN, Ціна 5-06-000673-5: 2.70 р.
УДК : 641.1:547
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Хімічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): белковые вещества--білкові речовини--липиды--ліпіди--углеводы--вуглеводи--витамины--вітаміни--минеральные вещества--мінеральні речовини--пищевые добавки--харчові добавки--природные токсиканты--природні токсиканти--загрязнители пищи--забруднювачі їжі--пищевая аллергия--харчова алергія--химия пищевых производств--хімія харчових виробництв--химия пищеварения--хімія травлення--рациональное питание--раціональне харчування
Анотація: Рассмотрены основные химические компоненты пищевых продуктов, даны сведения о химических процессах при получении основных пищевых продуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), БГ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), БГ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)