Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>GEO=Житомирська область -- Бджолині продукти -- Мед -- Характеристики<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання :
Автор(и) : Лісогурська О. В., Кривий М. М., Лісогурська Д. В., Фурман С. В.
Назва : Ветеринарно-санітарна оцінка ріпакового меду, виробленого в умовах Житомирського Полісся
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Місце публікування : Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23-24 травня 2019 р./ М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: ЖНАЕУ, 2019. - С. 115-119: табл. - ISBN 978-617-7684-18-2 (Шифр 338.439.4-049.5(477)/О-64-910831). - ISBN 978-617-7684-18-2
Примітки : Літ. в кінці ст.
УДК : 338.439.4-049.5(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)32
Предметні рубрики: Бджолині продукти-- Мед-- Характеристики --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Бджолині продукти-- Мед-- Характеристики
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ріпаковий мед--монофлорність--кристалізація--органолептичні показники
Анотація: Ріпаковий мед, вироблений в умовах Житомирського Полісся, білого, світло-жовтого і жовтого кольору, не гіркий і приємний на смак, за показниками якості віідповідає вищому гатунку, а за показниками безпечності - вимогам державного стандарту.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)