Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=mjab/2018/5<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664.1.04
К60


    Колесников, Валерий Александрович.
    Теплосиловое хозяйство сахарных заводов [] : учеб. пособие / В. А. Колесников, Ю. Г. Нечаев // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2018. - N 5. - Лит.: с. 385-386. - Предм. указ.: с. 387-388
УДК
ББК 36.84-5я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Теплотехніка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
цукрові заводи -- сахарные заводы -- виробництво цукру -- производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок
Анотація: Рассмотрены вопросы выбора рациональных тепловых схем, работа выпарной станции, методики расчета теплоиспользующей аппаратуры и тепловой схемы сахарного завода в целом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нечаев, Ювеналий Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.


   
    Окисление жира в мясных продуктах [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 5. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Якість--Безпека--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
причины окисления -- причини окислення -- окисление мяса -- окислення м'яса -- замедление окисления -- уповільнення окислення

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Шевченко, І. І.
    Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 5. - С. 32-35 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Якість--Безпека--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
показники активності води -- зв'язаність води в м'ясі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крижова, Ю. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Вербицький, С. Б.
    НАССР і ковбасне виробництво [] / С. Б. Вербицький // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 5. - С. 43--45 : табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання--Безпека
Кл.слова (ненормовані):
система гарантування безпечності продуктів -- критичні межі контролю -- фактори небезпеки виробництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Мостовая, Иванна.
    Моющие, дезинфицирующие средства и нормы НАССР [] / И. Мостовая // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 5. - С. 50-53 : рис.
Рубрики: Харчове виробництво--Миючі засоби
Кл.слова (ненормовані):
дезінфекційні засоби -- мийні засоби

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)