Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=mjab/2019/2<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.


    Соколов, Александр.
    Обзор рынка колбасных изделий Украины [] / А. Соколов // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 19-24 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Ринок (екон.)--Україна
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- рынок

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


   
    Производство мясных деликатесных продуктов. Пути усовершенствования от концерна "MANE" [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- ингредиенты -- элитные мясные деликатесы -- елітні м'ясні делікатеси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


   
    Все о реакции Майяра или "вкусная" пищевая химия [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- ингредиенты -- пищевая химия -- харчова хімія


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


   
    Итальянская школа: приготовленные мясные продукты [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- итальянские мясные изделия -- італійські м'ясні вироби


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


   
    Необычные мясные продукты [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 34 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- итальянские мясные изделия -- італійські м'ясні вироби


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    Технология "су-вид" (souse-vide) [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 37-40 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- готовка в вакууме -- приготування у вакуумі


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


    Шмальфельд, Ральф.
    Калибры оболочек - классификация и технологические особенности [] / Р. Шмальфельд ; пер. с нем. А. Прокопенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 42-44 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Упаковування
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- упаковка -- ковбасні оболонки -- колбасные оболочки


Дод.точки доступу:
Прокопенко А., Александр \пер.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


   
    Мощное и многофункциональное оборудование - залог качественной переработки мяса [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 48-50 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- оборудование


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)