Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>II=mjab/2019/2<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Все о реакции Майяра или "вкусная" пищевая химия
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 30-31: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ингредиенты--пищевая химия--харчова хімія
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Итальянская школа: приготовленные мясные продукты
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 32-33: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--итальянские мясные изделия--італійські м'ясні вироби
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Мощное и многофункциональное оборудование - залог качественной переработки мяса
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 48-50: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Обладнання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--оборудование
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Необычные мясные продукты
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 34: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--итальянские мясные изделия--італійські м'ясні вироби
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Производство мясных деликатесных продуктов. Пути усовершенствования от концерна "MANE"
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 28-29: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ингредиенты--элитные мясные деликатесы--елітні м'ясні делікатеси
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Соколов, Александр
Назва : Обзор рынка колбасных изделий Украины
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 19-24: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Ринок (екон.) --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--рынок
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Технология "су-вид" (souse-vide)
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 37-40: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--готовка в вакууме--приготування у вакуумі
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шмальфельд, Ральф
Назва : Калибры оболочек - классификация и технологические особенности
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 42-44: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Упаковування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--упаковка--ковбасні оболонки--колбасные оболочки
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)