Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=МЕНЮ<.>
Загальна кількість знайдених документів : 56
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-56 
1.

Назва журналу :Всесвіт -2007р.,N 7/8
Цікаві статті :
Стайн. Меланкта: Кожній своє: Роман/ Гертруда Стайн ; Пер.з англ. (стр.3-77)
Стаут. Отрута в меню: Повість/ Рекс Стаут ; Пер.з англ. (стр.118-154)
Борхерт. Оповідання/ Вольфганг Борхерт ; Пер.з нім. (стр.83-98)
Белль Г. Голос Вольфганга Борхерта/ Г. Белль ; Пер.з нім. (стр.99-101)
Згамбаті Е. Італія Михайла Коцюбинського та Лесі Українки: два обличчя одного міфу/ Е. Згамбаті (стр.156-167)
Книга американського кулеметника здобула Блукерівську премію 2007! (стр.190)
Цікаві статті :
Знайти схожі


2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4(075.3)/У 76
Автор(и) : Усов, Владимир Васильевич
Назва : Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания : учеб. пособие . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Академия, 2006
Кільк.характеристики :416 с.: ил.
Серія: Начальное профессиональное образование .
    Общественное питание
Примітки : Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412
ISBN, Ціна 5-7695-3327-7: 72.00 грн
УДК : 640.4(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація виробництва
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 004.451/Е 14
Автор(и) : Евгеньев Е.В.
Назва : 500 хитроумних настроек Windows ХР
Вихідні дані : М.: Технический бестселлер; М.: Триумф, 2007
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Технический бестселлер
ISBN, Ціна 978-5-89392-229-5: 052.00 грн
УДК : 004.451
ББК : 32.973.2-018.2
Предметні рубрики: Комп'ютерні програми
Системне програмування-- Операційні системи
Географіч. рубрики:
Анотація: Самостоятельная настройка системы Windows XP нестандартными методами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43/Д 30
Автор(и) : Дементьева Е.П.
Назва : Ресторанный бизнес. Секреты успеха
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2006
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Серія: Вершина успеха
ISBN, Ціна 5-222-09686-6: 019.00 грн
УДК : 640.43
ББК : 65.424.14
Предметні рубрики: Економіка громадського харчування
Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Организационная и технологическая структура работы ресторанов, пректические советы по увеличению прибыльности заведения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/В 75
Автор(и) : Воробьева С.А.
Назва : Деловой английский язык для ресторанного бизнеса
Паралельн. назви :Business English for Restaurants and Catering
Вихідні дані : М.: Филоматис, 2006
Кільк.характеристики :272 с
Серія: Серия "ENGLISH"
ISBN, Ціна 5-98111-077-5: 022.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-923.7
Предметні рубрики: Англійська мова-- Діловодство
Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.
Примірники :
Знайти схожі

6.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Стаут, Рекс
Назва : Отрута в меню
Місце публікування : Всесвіт. - К.: Всесвіт, 2007. - N 7/8. - С. 118-154. - (Шифр vssv/2007/7/8)
Предметні рубрики:
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри; К.: Інкос, 2007
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод. с. 205-279
ISBN, Ціна 978-966-364-548-3: 060.00, 062.50, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/С 24
Автор(и) : Світлична, Марія Луківна
Назва : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2009
Кільк.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примітки : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Ціна 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А23
Автор(и) : Агабекян, Игорь Петрович
Назва : Английский для обслуживающего персонала : [учеб. пособие] . -3-е изд.
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2007
Кільк.характеристики :316 с.
Серія: Серия "Среднее профессиональное образование"
ISBN, Ціна 5-222-10000-6: 025.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

11.

Назва журналу :Наука. Релігія. Суспільство -2010р.,N 2
Цікаві статті :
Рощина Л. О. Формування радянської системи соціального забезпечення у 20-30-і роки ХХ ст./ Л. О. Рощина (стр.3-7)
Гощіцька Т. Обрядодії в процесі спорудження житла (на основі польових матеріалів, зібраних на бойківсько-підгір'янському пограниччі)/ Т. Гощіцька (стр.8-12)
Зозуля Є. В. Міжнародне співробітництво МВС України у сфері протидії корупції/ Є. В. Зозуля (стр.13-19)
Ізмайлова К. В. Повсякденне меню шахтарських родин Донбасу у 1965-1985 рр./ К. В. Ізмайлова (стр.20-26)
Легкоступ А. І. Вплив ідей Просвітництва на аграрне життя англійців/ А. І. Легкоступ (стр.27-33)
Приймак О. М. Напрями та технології соціального опікування у південноукраїнському селі наприкінці ХІХ - початку ХХ століть/ О. М. Приймак (стр.34-42)
Терзі О. С. Участь політичних партій України в реформуванні місцевих органів державної влади та самоврядування (історичний аспект)/ О. С. Терзі, М. В. Ковальова (стр.43-48)
Щербатюк В. М. Повстанський рух під проводом Нестора Махна в сучасній вітчизняній історіографії/ В. М. Щербатюк (стр.49-65)
Андрієнко О. В. Гуманізуючий потенціал дистанційного навчання у контексті демократизації мовної освіти/ О. В. Андрієнко, В. Г. Андрієнко (стр.66-69)
Волошин В. В. Время и его образы: эпистемологический ракурс/ В. В. Волошин (стр.70-80)
Кірєєва Т. І. Духовний простір Нового часу/ Т. І. Кірєєва, О. Г. Кірєєва (стр.81-86)
Ковальський Г. Є. Традиціоналістичні ідеї в українській філософії/ Г. Є. Ковальський (стр.87-91)
Ли. Инь и ян как со-бытие различного/ Жун Ли (стр.92-99)
Миргородский А. А. Явление эроса в сравнительном анализе концепций Платона и В. Соловьева/ А. А. Миргородский (стр.107-114)
Сергеєв М. В. Філософське осмислення ідеї Святої Русі Сергія Радонежського/ М. В. Сергеєв (стр.115-120)
Туренко О. С. Фактор страху в ранньомодерних теоріях держави: проект Томаса Гоббса/ О. С. Туренко (стр.121-127)
Узбек К. М. Взаимосвязь эмпирического и теоретического в научном познании/ К. М. Узбек, Е. К. Щетинина (стр.128-133)
Черная А. Н. . Взаимосвязь рационального и иррационального в концепции философии истории А. Тойнби/ А. Н. Черная (стр.134-141)
Чикалова Е. С. Цивилизация как социокультурное образование/ Е. С. Чикалова (стр.142-148)
Шлапак В. П. Гігаеволюція як основа еволюції (історії) розвитку органічного світу на галактичному рівні/ В. П. Шлапак (стр.149-163)
Ямчук П. "Щоденник" Аркадія Любченка: християнсько-консервативний феномен України та хроніка зламних часів радикального постпросвітництва в контексті Другої світової війни/ П. Ямчук (стр.164-170)
Агаркова А. А. Мифотворческие механизмы фольклорных феноменов в контексте проблемы региональной культурной идентичности (фольклоризированный песенный феномен как элемент регионального образа культуры Донбасса)/ А. А. Агаркова (стр.171-176)
Баликоев А. В. Некоторые аспекты социального системогенеза/ А. В. Баликоев (стр.177-181)
Кіреєва В. Г. Розвиток особистості засобами музики/ В. Г. Кіреєва (стр.182-187)
Ковалев С. Н. От моногамии к нуклеарной реальности семьи (философский аспект)/ С. Н. Ковалев (стр.188-196)
Поліщук Н. В. Науково-технічний прогрес і духовно-моральне становлення молоді/ Н. В. Поліщук, М. С. Панченко (стр.197-205)
Приходченко К. І. Творче освітньо-виховне середовище як чинник зняття кризи уваги учнів початкової школи/ К. І. Приходченко (стр.206-211)
Хримли И. А. Нормы морали и права: инварианты и различия/ И. А. Хримли (стр.212-217)
Шатохина Н. О специфике творческого воображения (социально-философский аспект)/ Н. Шатохина (стр.218-223)
Дулуман Є. К. Християнство як світова релігія/ Є. К. Дулуман (стр.224-243)
Іваницька А. Г. Конотації ідеї свободи на сторінках Святого Письма/ А. Г. Іваницька (стр.244-248)
Соколовський О. Л. Витоки й особливості становлення антитринітаризму в Україні/ О. Л. Соколовський (стр.249-261)
Шевченко А. І. Особливості віровчення шиїтів-імамітів/ А. І. Шевченко, С. В. Ісмагілов (стр.262-267)
Білокобильський О. В. Доонтологічні й онтологічні засади культурної ідентичності. Японія у вимірах модерну/ О. В. Білокобильський, С. В. Гераськов (стр.268-273)
Гераськов С. В. Сакральне в українській і японській культурах: компаративний аналіз/ С. В. Гераськов (стр.274-279)
Градець О. О. Японські релігії як приклад сучасного синкретизму/ О. О. Градець (стр.280-283)
Кожем'якіна О. М. Національно-культурне підгрунтя довіри: досвід Японії в трактовці Ф. Фукуями/ О. М. Кожем'якіна (стр.284-289)
Савченко О. А. Українська сангха японського Ордену Ніппондзан Мьоходзі/ О. А. Савченко (стр.290-295)
Мацнєва Є. А. Мовне регулювання у поліетнічному суспільстві/ Є. А. Мацнєва (стр.100-106)
Цікаві статті :
Знайти схожі


12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075)/М 84
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010
Кільк.характеристики :388 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368
ISBN, Ціна 978-966-2174-07-6: 93.00 грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/Б 11
Автор(и) : Бєляєва, Алла Михайлівна
Назва : Усе про ресторанний бізнес
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 978-966-481-329-4: 31.40 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/К98
Автор(и) : Кэннон, Говард
Назва : Как начать ресторанный бизнес : руководство
Вихідні дані : М.: Астрель, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: табл.
Примітки : Глоссарий: с. 277-281. - Прил.: с. 282-303
ISBN, Ціна 978-5-271-24425-4: 64.00 грн
УДК : 640.432
ББК : 65.424
Предметні рубрики: Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология создания собственного ресторана.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657.1(075.8)/З-36
Автор(и) : Засадна, Христина Омелянівна, Шурпенкова Р. К.
Назва : Бухгалтерський облік основних господарських операцій у програмі 1С:Бухгалтерія 7.7 : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :237 с.: табл., іл.
Примітки : Л-ра: с. 180-183. - Слов. термінів: с. 184-190. - Дод.: с. 191-237
ISBN, Ціна 978-611-01-0048-9: 98.00 грн
УДК : 657.1(075.8)
ББК : 65.052.2я73
Предметні рубрики: Бухгалтерський облік
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні відомості та практичні завдення для роботи з програмою 1С: Бухгалтерія версії 7.7.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43/Ф75
Автор(и) : Фоли, Рэй, Дизмор Х.
Назва : Как открыть бар для "чайников" : самоучитель
Паралельн. назви :Running a Bar FOR DUMMIES
Вихідні дані : М.: ООО "И. Д. Вильямс", 2008
Кільк.характеристики :288 с.: ил.
Примітки : Предм. указ.: с. 275-277
ISBN, Ціна 978-5-8459-1436-1: 79.00 грн
УДК : 640.43
ББК : 65.424
Предметні рубрики: Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392.5/К56
Автор(и) : Ковальова, Світлана Вікторівна
Назва : Усе про весілля: 500 порад щодо організації та проведення
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :288 с.: іл.
Примітки : авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-338-612-6: 27.30, 16.00, грн
УДК : 392.5
ББК : 87.731.3
Предметні рубрики: Весільні обряди
Географіч. рубрики:
Анотація: Допомога у організації та проведенні оригінального весілля.
Примірники : всього : МИСТ(1), ЧЗ(1)
Вільні : МИСТ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075.8)/Х51
Автор(и) : Хистова, Любов Марківна, Кравченко, Вікторія Олександрівна
Назва : Англійська мова туристичної індустрії : підручник
Паралельн. назви :English in the Tourism Industry
Вихідні дані : К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
Кільк.характеристики :320, [2] с.
Примітки : Текст англ. - Бібліогр.: с. 318
ISBN, Ціна 966-629-366-8: 80.00 грн
УДК : 811.111(075.8)
ББК : 81.432.1-923
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Підручник призначено для студентів, які опановують спеціальності, пов'язані з туристичною індустрією та готельно-ресторанним бізнесом, а також для тих, хто бажає вдосконалити свої знання з англійської мови професійного спрямування.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(031)/Б44
Автор(и) : Беляева, Алла Михайловна
Назва : Энциклопедия ресторанного бизнеса
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: ил., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537
ISBN, Ціна 978-966-481-245-7: 52.00 грн
УДК : 642.5(031)
ББК : 36.995я2
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/О-64
Автор(и) : Мазаракі, Анатолій Антонович, П'ятницька, Ніла Олексіївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Литвиненко, Тамара Євгенівна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник . -[2-ге вид., перероб. і допов.]
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :556, [2] с.: табл., рис., фото.кол.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556
ISBN, Ціна 978-966-351-355-3: 160.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-56 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)