Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=РЕСТОРАНИ<.>
Загальна кількість знайдених документів : 72
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-72 
1.


    Філіпович, Людмила Олександрівна.
    Im Fastfoodrestaurant. 7-й клас [Text] / Л. Філіпович // Deutsch. Німецька мова і культура. Шкільний світ : газ. для вчителів та всіх, хто вивчає нім. мову. - 2018. - N 2(Feb.). - S44-45 : іл.
Рубрики: Німецька мова--Уроки--Загальноосвітні школи
Кл.слова (ненормовані):
німецька мова -- уроки німецької мови -- уроки в 7 класі -- аудіювання -- читання -- ресторани -- фастфуд

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Знайти схожі

2.


    Natal'chenko, A.
    Modern British Cooking [Текст] / A. Natal'chenko // English Шкільний світ : Language & Culture Weekly. - 2008. - N 4. - P17-19 : il.
Рубрики: Кухня Великобританії--Ресторани--Лондон
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Знайти схожі

3.
031
W92


    The world book encyclopedia [Текст] : in 22 vols. / [execut. ed. Jeff Groman]. - London : World book, 1995. - Загол. обкл. : The British world book encyclopedia.
   Vol. 16 : Q-R. - 510 p. : ill. - ISBN 0-7166-6695-2 : 255.00 грн
УДК
ББК 92.0
Рубрики: Енциклопедії--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
англійські енциклопедії -- английские энциклопедии -- країни світу -- страны мира -- ресторани -- рестораны -- королевські монархії -- королевские монархии
Анотація: The World Book Encyclopedia is an encyclopedia published in the Great Britain and United States. The encyclopedia was designed to cover major areas of knowledge uniformly, but it shows particular strength in scientific, technical, and medical subjects.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Groman, Jeff \ed.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

4.
658.5:640.43](075.8)
І-62


   
    Інжиніринг у ресторанному бізнесі [] : навч. посіб. / [О. В. Кузьмін та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Нац. авіац. ун-т, Приватне акціонерне тов-во "Вищ. навч. закл. "Міжрегіон. акад. упр. персоналом". - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 485, [3] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Глосарій: с. 302-311. - Літ.: с. 312-316. - Дод.: с. 317-482. - ISBN 978-966-289-302-1 : 390.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)43я73
Рубрики: Інжиніринг--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
проектний метод -- процеси управління проектами -- компоненти інжинірингу -- консультаційний інжиніринг -- технологічний інжиніринг -- будівельний інжиніринг -- інфраструктурні проекти -- інжинірингові послуги -- інжиніринг систем опалення -- інжиніринг систем вентиляції -- інжиніринг систем кондиціонування -- інжиніринг систем водопостачання -- інжиніринг систем каналізації
Анотація: Науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі: кваліфіковано приймати рішення, управяти командою, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кузьмін, Олег Владимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Національний авіаційний університет; Приватне акціонерне товариство "Вищийц навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.5(450)
К72


    Костюкович, Олена Олександрівна.
    Їжа - італійське щастя [] / Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У. - Х. : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 154.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТА)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Італія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви
Анотація: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чайковський, В. Б. \пер.\; Кісель, Г. В. \худож.\; Еко, Умберто \авт. передмови.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
811.111(075.8)
Х51


    Хистова, Любов Марківна.
    Англійська мова туристичної індустрії [Текст] = English in the Tourism Industry : підручник / Любов Марківна Хистова, Вікторія Олександрівна Кравченко. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. - 320, [2] с. - Текст англ. - Бібліогр.: с. 318. - ISBN 966-629-366-8 : 80.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-923
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
туризм -- туризм в Україні -- туризм в Украине -- міжнародні туристичні організації -- международные туристические организации -- транспорт -- готелі -- гостиницы -- ресторани -- рестораны -- меню -- туристична реклама -- туристическая реклама -- українські міжнародні авіалінії -- украинские международные авиалинии -- повітряний транспорт України -- воздушный транспорт Украины -- діловодство -- деловодство
Анотація: Підручник призначено для студентів, які опановують спеціальності, пов'язані з туристичною індустрією та готельно-ресторанним бізнесом, а також для тих, хто бажає вдосконалити свої знання з англійської мови професійного спрямування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кравченко, Вікторія Олександрівна
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

7.
811.111(075)
А23


    Агабекян, Игорь Петрович.
    Английский для обслуживающего персонала [Текст] : [учеб. пособие] / И. П. Агабекян. - 3-е изд. - Ростов н/Д : Феникс, 2007. - 316 с. - (Серия "Среднее профессиональное образование"). - ISBN 5-222-10000-6 : 025.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
офіціанти -- официанты -- ресторани -- рестораны -- сервіровка столу -- сервировка стола -- посуда -- столові прибори -- столовые приборы -- поведінка за столом -- поведение за столом -- меню -- коктейлі -- коктейли -- бокали -- бокалы -- національні кухні -- национальные кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- рецепти приготування їжі -- рецепты приготовления пищи -- український борщ -- украинский борщ -- готелі -- гостиницы -- кулінарні терміни -- кулинарные термины
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.
Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

8.
811.111(075)
А65


    Андреева, Ольга Васильевна.
    Английский язык для работников ресторанов [] : [учеб. пособие для работ. ресторанов] / О. В. Андреева. - М. : Высш. шк., 2003. - 374, [2] с. : ил. - Текст: рос., англ. - 026.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Мовознавство--Англійська мова--Навчальні видання
   Англійська мова--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
діалоги -- диалоги -- офіціанти -- официанты -- англійська кухня -- английская кухня -- ресторани -- рестораны
Анотація: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

9.
641/642=111(03)
Д95


    Дюбу, Марианн.
    Англо-русский и русско-английский словарь ресторанной лексики [] = English-Russian and Russian-English restaurant language guide : ок. 14 000 терминов / М. и Ж-П. Дюбу, И. А. Кусый. - 2-е изд., испр. - М. : РУССО, 2000. - 528 с. - Текст: рос., англ. - ISBN 5-88721-156-3 : 25.72 грн
УДК
ББК 36.99я2 + 81.432.1-43
Рубрики: Ресторани--Термінологічні словники англо-російські--Довідкові видання
   Ресторани--Термінологічні словники російсько-англійські--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
англо-російські словники -- англо-русские словари -- російсько-англійські словники -- русско-английские словари -- англійська мова -- английский язык -- ресторанна лексика -- ресторанная лексика
Анотація: Словарь содержит 14 000 терминов, используемых в практике работы ресторанов. Он также может быть полезен официантам, барменам, владельцам ресторанов, отелей и студентам соответствующих специальностей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дюбу, Жан-Пьер; Кусый, Илья Александрович
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

10.
642.5
Б81


    Бондарь, К. Л.
    Бары и рестораны: организация обслуживания [] : [практ. пособие] / К. Л. Бондарь, Р. С. Коваленко. - Киев : СВАРОГ, 2017. - 319, [1] с. : рис. - Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316. - ISBN 966-8970-82-9 : 174.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Практичні посібники
   Організація роботи--Ресторани--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
организация баров -- організація барів -- организация быстрых обедов -- організація швидких обідів -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- оборудование торговых помещений -- обладнання торгових приміщень -- обслуживание посетителей ресторана -- обслуговування відвідувачів ресторану -- обслуживающий персонал ресторана -- обслуговуючий персонал ресторану -- меню ресторанов -- меню ресторанів -- кулинарная характеристика блюд -- кулінарна характеристика блюд -- ликероводочные изделия -- лікеро-горілчані вироби -- формы обслуживания -- форми обслуговування -- приготовление коктейлей -- приготування коктейлів -- смешанные напитки -- змішані напої
Анотація: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, Р. С.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
657.22(075.8)
Б94


   
    Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [] : навч. посібник / Г. В. Блакита [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 286, [2] с. : табл. - Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286. - ISBN 978-617-673-267-9 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.052.242я73 + 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи
   Торгівля--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
форми торгівлі -- формы торговли -- підприємства торгівлі -- предприятия торговли -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- облік товарних операцій -- учет товарных операций -- облік реалізації товарів -- учет реализации товаров -- облік товарних запасів -- учет товарных запасов -- облік переоцінки товарів -- учет переоценки товаров -- облік тари -- учет тары -- облік повернення товарів -- учет возврата товаров -- облік товарних витрат -- учет товарных затрат -- облік придбання сировини -- учет производства сырья -- облік виробництва продукції -- учет производства продукции -- облік доходів -- учет доходов -- облік фінансових результатів -- учет финансовых результатов -- облік витрат -- учет затрат -- облік поповнення товарів -- учет пополнения товаров
Анотація: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Блакита, Г. В.; Гладій, І. О.; Дзюба, О. М.; Бровко, О. Т.; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Вінницький торговельно-економічний інститут
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.


    П'ятницька, Галина.
    Глобальні тренди розвитку кейтерингу [] / Г. П'ятницька, О. Григоренко // Зовніш. торгівля: економіка, фінанси, право : наук. журнал. - 2019. - N 3. - С. 51-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Міжнародна торгівля
   Ресторани--Інновації

Кл.слова (ненормовані):
кейтеринг -- ресторанне господарство -- харчування поза домом

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

13.
640.4:338.46](477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2006. - 45 с. : іл., табл. - 20.58 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі--Ресторани, 2001-2005 рр. -- Статистичні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- готельне господарство -- ресторанно-готельний бізнес -- статистика Житомирщини
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2001-2005 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Статистичні матеріали 1.04Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
338.46(477.42)
Г 73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 46 с. : іл., табл. - 36.50 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- готельне господарство -- ресторанне господарство
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2003-2007 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Комунальне господарство 4.06; Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
338.46(477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2007. - 47 с. : табл., граф. - 35.12 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- готелі -- ресторани -- статистика Житомирщини
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2002-2006 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Комунальне господарство 4.06
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
338.46(477.42)
Г 73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2009. - 47 с. : табл. - 42.11 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2004 - 2008--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2004 - 2008 -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2004 - 2008 -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельне господарство -- отельное хозяйство -- статистика Житомирщини -- статистика Житомирщины
Анотація: Характеристика готелів та інших місць для короткотермінового проживання; обслуговування приїжджих; ціни та фінансові показники; ресторанне господарство.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Статистичні матеріали 1.04Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
811.111(075)
В 75


    Воробьева, С. А.
    Деловой английский язык для ресторанного бизнеса [Текст] = Business English for Restaurants and Catering / С.А. Воробьева. - М. : Филоматис, 2006. - 272 p. - (Серия "ENGLISH"). - ISBN 5-98111-077-5 :
УДК
ББК 81.432.1-923.7
Рубрики: Англійська мова--Діловодство--Навчальні видання для вищої школи
   Громадське харчування

   
Кл.слова (ненормовані):
РЕСТОРАНИ -- РЕСТОРАНЫ -- МЕНЮ -- КУХНЯ (ПОМЕШКАННЯ) -- КУХНЯ (ПОМЕЩЕНИЕ) -- ФРАНЧАЙЗИНГ
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Свободных экз. нет
Знайти схожі

18.
640.43(477)(075.8)
Е45


   
    Економіка ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Н. О. Власова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2016. - 388, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388. - ISBN 978-966-2678-14-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)431я73
Рубрики: Ресторани--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанно-готельний бізнес--Економіка--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво продукції -- товарооборот ресторанного господарства -- сировинні ресурси -- товарні ресурси -- управління запасами -- технічний потенцал підприємств -- потужність виробничих систем -- кадровий потенціал підприємст -- матеріальне стимулювання праці -- витрати підприємств -- доходи підприємст -- прибуток підпариємст -- бізнес-планування -- інвестиції ресторанного бізнесу
Анотація: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
330:005:657]*М
Е45


    Тарасюк, Г. М.
    Економіко-правові аспекти діяльності закладів громадського харчування Житомира на початку ХХ століття [] / Г. М. Тарасюк, А. О. Чагайда, О. В. Мілінчук // Економіка, управління та адміністрування : наук. журн. / М-во освіти і науки України, Держ. ун-т "Житомир. політехніка" ; [редкол.: Євдокимов В. В. (голов. ред.) та ін.]. - Житомир : Держ. ун-т "Житомир. політехніка", 2021. - № 1 (95). - С. 45-52 : рис.
УДК
ББК 65.050.2
Рубрики: Громадське харчування--Діяльність--Житомир, місто (Житомирська область), 19 ст., кін.- 20 ст., поч.
   Житомир, місто (Житомирська область)--Громадське харчування--Діяльність, 19 ст., кін.- 20 ст., поч.
Кл.слова (ненормовані):
історія гостинності Житомира -- трактири -- ресторани
Анотація: [У статті проаналізовано розподіл трактирних закладів на групи (розряди) та порядок визначення трактирного збору для кожної із груп. Підкреслено роль ресторанів та інших закладів харчування в складі або поряд із закладами розміщення].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Євдокимов, В. В. \ред.\; Олійник, О. В. \ред.\; Грицишен, Д. О. \ред.\; Бутко, Микола Петрович \ред.\; Чагайда, А. О.; Мілінчук, О. В.; Міністерство освіти і науки України; Державний університет "Житомирська політехніка"

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

20.


   
    Економічний та соціальний аспекти використання культивованих харчових продуктів в закладах індустрії гостинності [] / В. А. Піддубний [и др.] // Формування ринкових відносин в Україні = Market relations development in Ukraine. - 2021. - N 2. - С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Харчові продукти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Піддубний, В. А.; Тарасюк, Г. М.; Чагайда, А. О.; Красножон, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-72 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)