Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=банкет<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2009
Кільк.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(035)/В53
Автор(и) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська І. А.
Назва : Тлумачний словник кулінара : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Новий світ-2000, 2009
Кільк.характеристики :416 с
ISBN, Ціна 978-966-418-093-8: 63.00 грн
УДК : 641.5(035)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія-- Тлумачні словники
Географіч. рубрики:
Анотація: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 395(031)/П 42
Автор(и) : Сиплива, Олена Дмитрівна
Назва : Повна енциклопедія сучасного етикету
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :303, [1] с.: іл.
ISBN, Ціна 978-966-481-412-3: 63.00 грн
УДК : 395(031)
ББК : 87.777я2
Предметні рубрики: Етикет-- Енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:642.5(075,/М84-508590
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :386, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 160.00 грн
УДК : 640.43:642.5(075,8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(и) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Назва : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Ціна 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 821.133.1'06-3=16/К18-793164
Автор(и) : Камю, Альбер,
Назва : Спід і лице = L'envtrs et L'endroit; Шлюбний банкет = Noces; Літо = L'ete/ Альбер Камю
Вихідні дані : Харків: Фоліо, 2022
Кільк.характеристики :155, [5] с.: іл.
Серія: Зібрання творів
Примітки : Кн. в суперобкл.
ISBN, Ціна 978-966-03-9965-5: 150.00, 185.00, грн
УДК : 821.133.1'06-3=161.2
ББК : 84(4ФРА)6-4
Предметні рубрики: Художня література --Франція, 20 ст.
Французька література, 20 ст.
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): есеї--нариси
Анотація: Збірки коротких лірично-філософських есеїв і нарисів "Спід і лице", "Шлюбний бенкет", а також короткі есеї, що увійшли до збірки "Літо", - пролог до всієї творчості Камю, адже в них напряму висловлені аксіоми, що визначили його письменницький почерк і яким судилося стати відправними для всіх подальших пошуків письменника.
Примірники : всього : ЧЗ(2)
Вільні : ЧЗ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)