Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=болезни хлеба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/А 93
Автор(и) : Ауэрман, Лев Янович
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Вихідні дані : С.Пб.: Профессия, 2005
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серія: Учебник для вузов
Примітки : Лит.: с. 406-410
ISBN, Ціна 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 299
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.66
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технології виготовлення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав продуктов--хімічний склад продуктів--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--замес теста--замішування тіста--созревание теста--дозрівання хліба--способы приготовления теста--способи виготовлення хліба--разделка теста--оброблення тіста--выпечка хлебных изделий--випікання хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--болезни хлеба--хвороби хліба--улучшители хлебных изделий--покращувачі хлібних виробів--бараночные изделия--бублики--сдобные пшеничные сухари--здобні пшеничні сухарі--технохимический контроль производства--технохімічний контроль виробництва
Анотація: Описаны все стадии технологического процесса производства хлебных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.64/М 59
Автор(и) : Микулович, Лариса Сергеевна, Дубовик, Евгения Васильевна
Назва : Тайны хлеба
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1993
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 253
ISBN, Ціна 5-7860-0607-7: 6.00 грн
УДК : 664.64
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хліб-- Кулінарія-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): потребление хлеба--споживання хліба--пищевая ценность хлеба--харчова цінність хліба--лечебный хлеб--лікувальний хліб--качество хлеба--якість хліба--болезни хлеба--хвороби хліба--черствость хлеба--черствість хліба--первые блюда из хлеба--перші страви з хліба--вторые блюда из хлеба--другі страви з хліба--пироги--десертные хлебные блюда--десертні хлібні блюда--хлебный квас--хлібний квас
Анотація: В книге рассказано о происхождении и выпечке разных сортов хлеба.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)