Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=борщі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Малявко А. А. Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд/А. А. Малявко. - 1987
2.

Терлецька З. Українські страви/Зеновія Терлецька. - 1990
3.

Франко О. Ф. Практична кухня/О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - 1990
4.

Карсекіна В. В. Страви української кухні/В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - 1993
5.

Фельдман И. А. Советы кулинара/И. А. Фельдман. - 1993
6.

Фельдман И. А. Любимые блюда/И. А. Фельдман. - 1995
7.

Супы/[сост. М. Г. Пожидаева]. - 1996 // Винахідник і раціоналізатор. -К.:Укр. акад. наук, 2018,N N 5
8.

Кращі страви української кухні/[упоряд. Д. Білик]. - 2001
9.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
10.

Дубовис Г. А. Украинская кухня/Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
11.

Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
12.

Золота енциклопедія української кухні/[авт.-уклад. О. Кривошей]. - 2011
13.

Готуємо із задоволенням/[ред. Н. В. Бірічева]. - 2011
14.

Золотая энциклопедия украинской кухни/[сост. А. Кривошей]. - 2011
15.

Голос України - 2015г.,N 7 (Введено оглавление)
16.

Кавун О. Передали військовим сухі борщі/Олексій Кавун // Голос України. -К.:Київ. правда, 2015,N N 7(17 січ.).-С.11
17.

Волков О. Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною/Олексій Волков. - 2021
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)