Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бродильные производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 908(477.42)/К72
Автор(и) :
Назва : З маркою "Радомишль"
Місце публікування : Костриця М. М. Житомирщина туристична: краєзнав. нариси/ М. М. Костриця, М. Ю. Костриця ; за ред. М. Ю. Костриці. - Житомир: Полісся, 2009. - С. 498-500. - ISBN 978-966-655-406-5 (Шифр 908(477.42)/К72-056246). - ISBN 978-966-655-406-5
УДК : 908(477.42) + 796.5(477.42)
ББК : 26.890(4УКР-4ЖИТ) + 75.8(4УКР-4ЖИТ)
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Історія --Радомишль, місто (Житомирська область), 19 ст.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075.8)/Ф24
Автор(и) : Фараджева, Екатерина Дмитриевна, Федоров, Виктор Алексеевич
Назва : Общая технология бродильных производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Колос, 2002
Кільк.характеристики :407, [1] с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Предм. указ.: с. 400-401. - Лит.: с. 402-403
ISBN, Ціна 5-10-003613-3: 67.00 грн
УДК : 663.1(075.8)
ББК : 36.87я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Закономерности размножения и роста микроорганизмов, применяемых при производстве продуктов брожения, данные о структуре ферментов, теория ферментативного гидролиза крахмала и белков, виды и теоретические основы процессов брожения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)