Пошуковий запит: <.>K=бульйони<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1.
| Китайская, корейская, японская кухня/[сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - 2004
|
>2.
| Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
|
>3.
| Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
|
>4.
| Доцяк В. С. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів/В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - 1998
|
>5.
| Тимощук И. И. Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия/И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - 1986
|
>6.
| Файвышевский М. Л. Переработка пищевой кости/М. Л. Файвышевский. - 1986
|
>7.
| Супы/[сост. М. Г. Пожидаева]. - 1996 // Винахідник і раціоналізатор. -К.:Укр. акад. наук, 2018,N N 5
|
|