Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бульйони<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 45
Назва : Китайская, корейская, японская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2004
Кільк.характеристики :352 с
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-2484-7: 7.30 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Национальні традиції --Китай --Корея --Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.3)/Д71
Автор(и) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна
Назва : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1998
Кільк.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол.
Примітки : Дод.: с. 513-517
ISBN, Ціна 5-11-004724-3: 21.00 грн
УДК : 641/642(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація
Громадське харчування-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т 41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--детское питание на мясной основе--дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.514.7/Ф17
Автор(и) : Файвышевский, Михаил Львович
Назва : Переработка пищевой кости
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 174
Ціна : 0.65 р.
УДК : 637.514.7
ББК : 36.929
Предметні рубрики: Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напіфабрикати--костный пищевой жир--кістковий харчовий жир--пищевые костные бульоны--харчові кісткові бульйони--пищевые костные добавки--харчові кісткові добавки--безотходная переработка кости--безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.827/С 89
Назва : Супы : сб. рецептов
Вихідні дані : Москва: Яуза
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Різночитання назви :Загол. на корінці: Супы 600 рецептов
Місце публікування : Винахідник і раціоналізатор. - К.: Укр. акад. наук, 2018. - N 5 (Шифр vira/2018/5)
Примітки : Лит.: с. 332-333. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
УДК : 641.827
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Перші страви-- Супи
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): супы--супи--бульоны--бульйони--борщи--борщі--щи--щі--рассольники--розсольники--молочные супы--молочні супи--пюреобразные супы--пюреподібні супи--прозрачные супы--прозорі супи--холодные супы--холодні супи--ягодные супы--ягідні супи
Анотація: Представлены рецепты приготовления всевозможных бульонов, супов, борщей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)