Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=вегетаріанство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-24 
1.

Тихонова А. Я. Оздоровительные диеты/[А. Я. Тихонова ; худож.-оформ. Б. Ф. Бублик]. - 1998
2.

Бенджамин Г. Популярный справочник естественного лечения. - 1994
3.

Фролов М. К. Ваше здоровье - в ваших руках. Мудрость Востока/М. К. Фролов. - 1997
4.

Гурвич М. М. Как быть здоровым, или семь правил домашней диеты/М. М. Гурвич. - 1991
5.

Гурвич М. М. Диетология для всех/М. М. Гурвич. - 1992
6.

Рюкерт У. Природная медицина/[сб. в целом: пер. с пол. и сост. Н. Н. Ходьковой]. - 1994
7.

Толок Г. А. Оцінювання конкурентоспроможності вегетаріанського кафе/Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2018,N N 4.-С.40-47
8.

Бути щасливим без м'яса - вегетаріанський бургер // Мясной бизнес. -Киев:Биопром, 2019,N N 11.-С.36-37
9.

Давидова Ю. В. Корекція дефіциту заліза та залізодефіцитної анемії в жінок, які дотримуються вегетаріанської і веганської дієти/Ю. В. Давидова, А. Ю. Лиманська, Ю. П. Нерознак // Український журнал Перинатологія і Педіатрія. -Київ:Група компаній МедЕксперт, 2020,N N 2.-С.42-46
10.

Адираджа дас Ведическое кулинарное искусство/Адираджа дас. - 2018
11.

Высший вкус/[М. Госвами та ін. ; пер. Видзжитатма дас]. - 2016
12.

Толок Г. А. Напрямки підвищення економічної ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів/Г. А. Толок // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2018,N N 3.-С.39-44
13.

Хаубер-Швенк Г. Питание/Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина]. - 2004
14.

Гаубер-Швенк Г. Харчування: dtv-Atlas/Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк. - 2004
15.

Wardlaw G. M. Perspectives in Nutrition/Gordon M. Wardlaw, Paul M. Insel. - 1995
16.

Mappes T.A. Social Ethics/Thomas A. Mappes, Jane S. Zembaty. - 1997
17.

Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування/Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - 2006
18.

Аксьонова Л. В. Енциклопедія сучасної жінки/Л. В. Аксьонова, В. Т. Гридіна. - 2005
19.

Морозкина Т. С. Питание для здоровья и во вред/Т. С. Морозкина, И. И. Шкребнева. - 1991
20.

Габрійчук М. М. Домашній цілитель. Здоровий спосіб життя - шлях до активного довголіття/Микола Габрійчук. - 2004
 1-20    21-24 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)