Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=використання яєчної шкаралупи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Крижова Ю. П., Морозова М. А.
Назва : Напівфабрикати, збагачені кальцієм
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 32-34: рис (Шифр mjab/2018/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясні напівфабрикати--використання яєчної шкаралупи--профілактика остеопорозу
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)