Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=випічка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997я2/Б 75
Автор(и) : Боденштейнер, Сюзанна, Киттлер, Мартина, Шмедес, Криста
Назва : Полная энциклопедия выпечки
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2007
Кільк.характеристики :187, [5] с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-066083-4: 214.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: 300 простых рецептов выпечки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/К 13
Автор(и) : Кадзуко, Эми, Фукуока, Ясуко
Назва : Практическая энциклопедия японской кухни : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :254, [2] с.: цв. ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 248-254
ISBN, Ціна 978-5-8029-2601-7: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(5ЯПО)я2
Предметні рубрики: Кухня японська
Географіч. рубрики:
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5:642.6(031)/Г 74
Назва : Готуємо із задоволенням
Вихідні дані : Х.: Веста, 2011
Кільк.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серія: Енциклопедія кулінара
ISBN, Ціна 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 12
Автор(и) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Назва : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Кільк.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серія: Чудо домашней кухни
ISBN, Ціна 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392.5(477)/А 72
Автор(и) : Антонова, Євгенія Іванівна
Назва : На весілля з рушниками (традиції і сучасність)
Вихідні дані : Донецьк: Донбас, 2011
Кільк.характеристики :119, [1] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 116-117
ISBN, Ціна 978-966-1615-20-4: 136.00 грн
УДК : 392.5(477)
ББК : 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Весільні обряди українські-- Етнографія
Географіч. рубрики:
Анотація: Традиції і звичаї українського весілля, роль рушника як атрибуту весільного обряду і життєвого символу України.
Примірники : всього : ФОНД(1), БГ(1), ВУ(2), МИСТ(2)
Вільні : ФОНД(1), БГ(1), ВУ(2), МИСТ(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.61/М15
Автор(и) : Маклюков, Илья Иванович, Маклюков, Владимир Ильич
Назва : Промышленные печи хлебопекарного и кондитерского производства : учебник . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 259-266. - Лит.: с. 267. - Предм. указ.: с. 267-268
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.61
ББК : 36.830.4-51я73
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Промислові печі
Кондитерське виробництво-- Промислові печі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печной агрегат--пічний агрегат--классификация печей--класифікація печей--выпечка хлеба--випічка хліба--гигрометрическая обработка теста--гігрометрична обробка тіста--тепловой баланс печного агрегата--тепловий баланс пічного агрегату--теплообмен в пекарной камере--теплообмін в пекарській камері--канальные печи--канальні печі--конструкции печей--конструкції печей--печи с газовым обогревом--печі з газовим підігрівом--печи с электроподогревом--печі з електропідігрівом--пуск печного агрегата--запуск пічного агрегату--расчет хлебопекарной печи--розрахунок хлібопекарної печі
Анотація: Теории печей хлебопекарного и кондитерского производства, описаны наиболее распространенные конструкции печей с разными способами обогрева.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Г82
Назва : Грибная кухня
Вихідні дані : Краснодар: Краснодар. кн. изд-во, 1991
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 365
ISBN, Ціна 5-7561-0379-1: 45.00 крб
УДК : 664
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Грибні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготовка грибов--заготівля грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--фарши из грибов--фарші із грибів--грибная выпечка--грибна випічка
Анотація: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Кондратович, Олександра
Назва : Короваю красний, як на небі місяць ясний : коровайний та сирний обряди на поліському весіллі
Місце публікування : Слово просвіти. - К.: Просвіта, 2017. - N 41(12-18 жовт.). - С. 14. - (Народний звичай) (Шифр slpr/2017/41)
Предметні рубрики: Весільні обряди --Волинське Полісся
Географіч. рубрики: Волинське Полісся-- Весільні обряди
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): випічка--тісто--коровай--ритуальний хліб
Анотація: Опис коровайного та сирного обрядів на Волинському Поліссі.
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)