Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво молочних продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13:637.3/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Кулешова, Ираида Михайловна, Дунченко, Нина Ивановна
Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 316
ISBN, Ціна 5-10-000951-9: 8.90 крб
УДК : 637.13:637.3
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обработка молока--обробка молока--транспортирование молока--транспортування молока--технология сыра--технологія сиру--технология сливочного масла--технологія вершкового масла--технология молочных консервов--технологія молочних консервів--технология продуктов детского питания--технологія продуктів дитячого харчування--технохимический контроль --технохімічний контроль--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--производство молочных продуктов--виробництво молочних продуктів--производство мороженого--виробництво морозива--обезжиренное молоко--знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.02/Г17
Автор(и) : Гальперин, Давид Миронович
Назва : Оборудование молочных предприятий: монтаж, наладка и ремонт : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :352 с.: рис., табл.
Серія: Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов
Примітки : Прил.: с. 337-343. - Лит.: с. 344. - Предм. указ.: с. 345-347
ISBN, Ціна 5-10-001187-4: 1.90 р.
УДК : 637.1.02
ББК : 36.95я2
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Підприємства-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--производство молочных продуктов--виробництво молочних продуктів--охрана труда--охорона праці
Анотація: Подготовка и производство монтажных, наладочных и ремонтных работ технологического оборудования.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мерзлов С. В., Рудакова Т. В., Сніжко О. О., Ломова Н. В.
Назва : Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
Місце публікування : Наука та інновації. - К.: Академперіодика, 2018. - N 6. - С. 24-37: рис. - ISSN 18152066 (Шифр nati/2018/6). - ISSN 18152066
Примітки : Літ: с. 34-37
Предметні рубрики: Якість-- Управління-- Продовольча безпека-- Молочні продукти-- Біотехнологія --Апітерапія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпечність молочних продуктів--виробництво молочних продуктів--технологічний процес виробництва йогурту--критерії оцінки чинника небезпеки--показники якості йогурту
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Патика, Наталія Іванівна
Назва : Конкурентоспроможність та позиціонування України на світовому ринку молочної продукції
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2019. - N 5. - С. 77-86: табл. (Шифр eapk/2019/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Ринок (екон.)-- Конкуренція (екон.) --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): світовий ринок молокопродуктів--виробництво молочних продуктів
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)