Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво хліба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-1я73/Л12
Автор(и) : Виноградова, Антонина Алексеевна, Мелькина, Галина Михайловна, Фомичева, Лидия Алексеевна, Шебершнева, Нелли Николаевна
Назва : Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 334. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-002282-5: 3.70 крб.
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--состав сырья--склад сировини--состав готовой продукции--склад готової продукції--производство хлеба--виробництво хліба--производство кондитерских изделий--виробництво кондитерських виробів--производство макаронных изделий--виробництво макаронних виробів--производство пищевых концентратов--виробництво харчових концентратів
Анотація: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Денисюк, Степан
Назва : Клятва пекаря
Місце публікування : Житомирщина: обл. офіц. громад.-політ. газета. - Житомир: Ред. газ. "Житомирщина", 2019. - N 55(24-26 лип.). - С. 4: фот. (Шифр ztom/2019/55)
Предметні рубрики: Хлібозаводи --Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область)
Хлібопекарське виробництво --Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область)-- Хлібозаводи
Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область)-- Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво хліба--хлібозаводи--інтерв'ю
Анотація: [Інтерв'ю з директором ПрАТ "Ємільчинський хлібозавод" Степаном Денисюком].
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)