Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=гарячі закуски<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Б 11
Автор(и) : Білоцька, Вікторія Болеславівна, Карсекіна, Валентина Вікторівна
Назва : Домашня кулінарія . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :143 с
ISBN, Ціна 5-335-01251-X: 600.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодні закуски--гарячі закуски--супи--страви з м'яса--страви з риби--страви з борошна--страви з макаронів--страви з картоплі--страви з овочів--гарніри--соуси--солодкі страви--вироби з тіста--напої
Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Кулинарная характеристика блюд : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1987
Кільк.характеристики :256 с
Примітки : Лит.: с. 254
Ціна : 0.40 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда--кулинарная обработка сырья--кулінарна обробка сировини--соусы--соуси--супы--супи--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі закуски--национальные блюда--національні страви--блюда зарубежных стран--страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович
Назва : Куховарська книга
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1994
Кільк.характеристики :206 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-335-008121: 22000.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Характеристика-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--оформлення страв--гарячі закуски--страви з овочів--страви з крупів--страви з яєць--кондитерські вироби--солодкі страви--переробка продуктів харчування--зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(3)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(3)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н 12
Назва : На все вкусы
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1988
Кільк.характеристики :248 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88520-002-5: 2.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рациональное питание--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--бутерброды--бутерброди--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--блюда из черствого хлеба--страви з черствого хліба--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби з тіста--блюда национальных кухонь--страви національних кухонь--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--диетическое питание--дієтичне харчування--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Н 32
Назва : Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой
Вихідні дані : Київ: Обереги, 1991
Кільк.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-1902-8: 27.50 крб
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--каши--каші--соусы--соуси--пудинги--гарниры--гарніри--сладкие блюда--солодкі страви--горячие закуски--гарячі закуски--тесто--тісто--варенье--варення--маринады--маринади--соленья--соління--напитки--напої--составление меню--складання меню--другі страви--вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.3)/Д71
Автор(и) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна
Назва : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1998
Кільк.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол.
Примітки : Дод.: с. 513-517
ISBN, Ціна 5-11-004724-3: 21.00 грн
УДК : 641/642(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація
Громадське харчування-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.999/К 56
Автор(и) : Ковалев, Николай Иванович
Назва : Тайны кулинарии
Вихідні дані : Ленинград: Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-10-001089-4: 10.00 крб
ББК : 36.999
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--супы--супи--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--рыбные блюда--рибні страви--блюда из мяса--страви із м'яса--мучные блюда--борошняні страви--молочные блюда--молочні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642:664.66/Г13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе . -3-е изд., перераб.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :287[1] с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-01459-5: 5.00, 15.00, грн
УДК : 641/642:664.66
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)