Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=глазурування цукерок<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.144/К 27
Автор(и) : Карушева, Нина Васильевна
Назва : Технология производства конфет : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :215 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 211
ISBN, Ціна 5-10-000870-9: 0.35 р.
УДК : 664.144
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія виготовлення
Географіч. рубрики:
Анотація: Приведены классификация конфет, способы подготовки сырья и схемы производства различных видов конфет.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.144/К65
Автор(и) : Истомина, Мария Михайловна, Соколовская, Татьяна Авраамовна, Талейсник, Михал Александрович, Эйнгор, Михаил Беркович
Назва : Конфеты
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :294 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 283-290. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.144
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конфеты--конфетные массы--цукеркові маси--глазирование конфет--глазурування цукерок--помадные конфеты--помадні цукерки--пралиновые конфеты--пралінові цукерки--молочные конфеты--молочні цукерки--фруктовые конфеты--фруктові цукерки--фруктово-желейные конфеты--фруктово-желейні цукерки--сбивные конфеты--збивні цукерки--грильяжные конфеты--грильяжні цукерки--кремовые конфеты--кремові цукерки--ликерные конфеты--лікерні цукерки--марципановые конфеты--марципанові цукерки
Анотація: Теоретические вопросы технологии производства конфет, описание и анализ технологических схем производства различных видов конфет.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)