Пошуковий запит: <.>K=громадське харчування<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13 |
>1.
| Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент/Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. - 2003
|
>2.
| Віхров О.П. Господарське право. Спеціальна частина/Віхров О. П.. - 2006
|
>3.
| Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 2/[В. І. Ципріян та ін.]
|
>4.
| Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2010
|
>5.
| Буданов С. І. Посібник з позааудиторного читання англійською мовою/С. І Буданов, А. Г. Ріхтер. - 1992
|
>6.
| Даньків Й. Я. Бухгалтерський облік у галузях економіки/Й. Я. Даньків, М. Р. Лучко, М. Я. Остап'юк. - 2003
|
>7.
| Жванко Ю. Н. Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании/Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - 1989
|
>8.
| Оборудование предприятий общественного питания. Т. 2:Торгово-технологическое оборудование/А. И. Черевко, Л. Н. Попов. - 1988
|
>9.
| Оборудование предприятий общественного питания. Т. 3:Тепловое оборудование/М. И. Беляев. - 1990
|
>10.
| Ростовский В. С. Использование вторичного сырья в общественном питании/В. С. Ростовский, М. А. Дорохина, О. И. Положишникова. - 1988
|
>11.
| Ростовский В. С. Технология производства продукции общественного питания/В. С. Ростовский. - 1991
|
>12.
| Новоград-Волинський/[упоряд. Є. Ващук]. - 2010
|
>13.
| Ніколаюк Т. Продовольче становище в містах УСРР під час "комуністичного штурму" 1929–1932 рр./Т. Ніколаюк // Український історичний журнал. -К.:Ред. "УІЖ", 2020,N N 6.-С.4-20
|
|