Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=гігієна харчової продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23я73/О-75
Автор(и) :
Назва : Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування: навч. посіб./ О. М. Царенко [та ін.]. Ч. II: Основи гігієни та безпеки харчування
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2004 - 2004
Кільк.характеристики :278 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 276-278
ISBN, Ціна 966-680-162-0: 25.00 грн
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові виробництва
Охорона здоров'я
Географіч. рубрики:
Анотація: Гігієна та безпека харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)