Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=денатурация<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.04/Л91
Автор(и) : Льюин, Бенджамин
Назва : Гены
Паралельн. назви :Genes
Вихідні дані : М.: Мир, 1987
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Слов. терм.: с. 519-528. - Предм. указ.: с. 529-537. - Указ.: с. 538
Ціна : 6.80 р.
ББК : 28.04 + 28.070
Предметні рубрики: Генетика
Молекулярна біологія-- Гени
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): суперспирализация--суперспіралізація--денатурация--денатурація--ренатурация--ренатурація--частота мутирования--частота мутації--рестрикционное картирование--рестрикційне картування--триплеты--триплети--кодоны--кодони--днк--рнк--инициация--ініціація--элонгация--елонгація--транслокация--транслокація--терминация--термінація--рибосомы--рибосоми--рнк-полимеразы--рнк-полімерази--промоторы--промотори--оперон--лизогенная репрессия--лізогенна репресія--интроны--інтрони--митохондриальный геном--мітохондріальний геном--процессинг--процесинг--хроматин--нуклеосомы--нуклеосоми--репликация--реплікація--репарация--репарація--рекомбинация--рекомбінація--транспозиция--транспозиція
Анотація: Структура и функции генетического аппарата как прокариотических, так и эукариотических организмов, механизм синтеза белка и регуляция экспрессии генов.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Пищевые белки и их свойства
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 5. - С. 36-37: рис. (Шифр mjab/2019/5)
Предметні рубрики: Білки-- Функції
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): белки--функции--харчова цінність білків--пищевая ценность белков--денатурация белков--денатурація білків
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Автор(и) : Ашмарин И. П., Мюльберг А. А., Садикова Н. В., Сытинский И. А.
Назва : Химия белка: в 2 ч. : учеб. пособие/ Гос. ун-т им. А. А. Жданова ; под ред. И. П. Ашмарина. Ч. 1: Общая химия белка
Вихідні дані : Л.: Изд-во Ленингр. ун-та, 1968
Кільк.характеристики :196 с.: граф., рис., табл.
Колективи : Государственный университет имени А. А. Жданова
Примітки : Лит.: с. 194-196
Ціна : 0.57 р.
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Біохімія-- Білки (хім.)
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): очистка белков--очистка білків--хроматография белков--хроматографія білків--препаративный электрофорез--препаративний електрофорез--гидролиз белков--гідроліз білків--химические реакции аминокислот--хімічні реакції амінокислот--химические реакции белков--хімічні реакції білків--структура белковой молекулы--структура білкової молекули--белковые растворы--білкові розчини--электрохимия белков--електрохімія білків--ионизация аминокислот--іонізація амінокислот--электрофорез белков--електрофорез білків--гидратация белков--гідратація білків--денатурация белков--денатурація білків
Анотація: Методы получения и очистки белков, определения их аминокислотного состава и последовательности аминокислот, а также оценки величины и формы белковой молекулы.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)