Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десерти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-26 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 45
Назва : Китайская, корейская, японская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2004
Кільк.характеристики :352 с
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-2484-7: 7.30 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Национальні традиції --Китай --Корея --Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Н 27
Назва : Напитки и десерты
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :317 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5:642.6(031)/Г 74
Назва : Готуємо із задоволенням
Вихідні дані : Х.: Веста, 2011
Кільк.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серія: Енциклопедія кулінара
ISBN, Ціна 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.564:613.261/В53
Автор(и) : Висьневска-Рошковска, Кинга, Пиотровякова, Ванда
Назва : Вегетарианство. Вегетарианские блюда
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1992
Кільк.характеристики :445, [3] с.: ил., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 429-444
ISBN, Ціна 5-345-00470-6: 5.00 грн
УДК : 641.564:613.261
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Вегетаріанство-- Вегетаріанська кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.3)/Д71
Автор(и) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна
Назва : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1998
Кільк.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол.
Примітки : Дод.: с. 513-517
ISBN, Ціна 5-11-004724-3: 21.00 грн
УДК : 641/642(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація
Громадське харчування-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Д 66
Назва : Домашнее печенье и десерты
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7770-0566-7: 70.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні вироби-- Рецепти
Домашня кулінарія-- Десерти-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--мучные изделия--десерты--бутерброды--бутерброди--пироги--печенье--печиво--торты--торти--пудинги--мороженое--морозиво--кремы--креми--напитки--напої
Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.53:683.95:621/М 59-475797
Назва : Микроволновая кухня каждый день
Вихідні дані : Москва: Омега, 1995
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-900440-14-1: 3.50 грн
УДК : 641.53:683.95:621.384.3
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроволновая кулинария--рецептура--микроволновая печь--мікрохвильова піч--горячие бутерброды--гарячі бутерброди--первые блюда--перші страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из домашней птицы--страви із домашньої птиці--яичные блюда--страви з яєць--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--каши--каші--блюда из риса--страви з рису--макаронные изделия--макаронні вироби--десерты--десерти--мучные изделия--борошняні вироби--напитки--напої
Анотація: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.555/Л 44
Автор(и) : Лемнис, Мария, Витры, Хенрик
Назва : Для студентов и влюбленных
Вихідні дані : Киев: Будівельник, 1992
Кільк.характеристики :80 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7705-0554-0: 14.00 крб
УДК : 641.555
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холостяцкое хозяйство--холостяцьке господарство--блюда из яиц--страви з яєць--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--десерты--десерти--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви
Анотація: Книга об организации холостяцкого быта, о вкусных блюдах, о домашнем уюте и здоровом образе жизни, о том, как готовить быстро и весело.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.83/С16
Назва : Салаты : полезные и вкусные блюда на каждый день
Вихідні дані : Москва: Лабиринт-Пресс, 2001
Кільк.характеристики :96 с.: фот. цв.
ISBN, Ціна 5-9287-0122-5: 29.00 грн
УДК : 641.83
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Салати
Закуски-- Салати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): салати--салаты--закуски--салаты из морепродуктов--салати із морепродуктів--овощные салаты--овочеві салати--мясные салаты--м'ясні салати--фруктовые салаты--фруктові салати--десерти--десерты
Анотація: [В книге более 40 несложных в приготовлении проверенных рецептов великолепных закусок, вкусных основных блюд, гарниров и десертов.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/С 91
Автор(и) : Сучкова, Елена Михайловна
Назва : Большая книга десертов
Вихідні дані : Москва: ОЛМА-ПРЕСС, 2001
Кільк.характеристики :126 с.: цв. ил.
Примітки : Прил.: с. 119-122
ISBN, Ціна 5-224-02451-X: 22.00 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--десерты--украшение десертов--прикрашання десертів--мороженое--морозиво--пирожные--тістечка--праздничные сладости--святкові солодощі--торты--торти
Анотація: Привлекательный и аппетитный десерт - самый лучший итог любого праздника.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=113.6)/Ш 34
Назва : Швейцарская кухня
Вихідні дані : Москва: Контракт, 1992
Кільк.характеристики :96 с.: рис.
Серія: Кухни народов мира; Вып. 1
ISBN, Ціна 5-85058-007-7: 7.00 крб
УДК : 641.56(=113.6)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Швейцарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--сырные блюда--сирні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десерты--десерти--фондю
Анотація: [Сведения об особенностях национальной кухни Швейцарии, рецепты с подробным изложением технологии приготовления блюд.]
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Т 61
Назва : Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1997
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966548-070-7: 4.00 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--поливи--торты--торти--десерты--десерти--вафли--вафлі--печенье--печиво--кексы--кекси--рулеты--рулети--пряники
Анотація: Книга содержит рекомендации по выбору и обработке исходных продуктов, а также рецепты выпечки разнообразных мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П 61
Автор(и) : Поскребышева, Галина Ивановна
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Москва: ОЛМА-ПРЕСС, 2012
Кільк.характеристики :158 с.: фот. цв.
ISBN, Ціна 5-224-01625-8: 31.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--салаты--салати--холодные закуски--холодні страви--супы--супи--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из овощей--овочеві страви--соусы--соуси--приправы--приправи--выпечка--випічка--десерты--десерти--напитки--напої--домашние вина--домашнє вино--настойки--настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Д 44
Автор(и) : Вечерек-Хельминская, Софья, Дворницкая, Александра, Рудницкая, Анна, Збышевская, МАрия
Назва : Диетическая кухня
Паралельн. назви :Dietetyczna ksiazka kucharska
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :575 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-001355-9: 10.00 р.
УДК : 641.56
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--диетические напитки--диетические хлебобулочные изделия--дієтичні хлібобулочні вироби--диетические супы--дієтичні супи--диетические мясные блюда--дієтичні м'ясні страви--диетические рыбные блюда--дієтичні рибні страви--диетические молочные блюда--дієтичні молочні страви--диетические овощные блюда--дієтичні овочеві страви--диетические десерты--дієтичні десерти--диетические блюда по месяцам--дієтичні страви по місяцях
Анотація: Приводятся многочисленные рецепты диетических блюд, технология их приготовления, даются научно обоснованные рекомендации по рациональному питанию и конкретные указания по употреблению блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)