Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десерты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 23
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-23 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/В 23
Назва : Ваше здоровье! Энциклопедия напитков
Вихідні дані : Киев: Орион, 1994
Кільк.характеристики :364 с.: цв. ил., рис., табл.
ISBN, Ціна 5-7707-6108-3: 53000.00 крб
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Алкогольні напої-- Домашнє приготування
Безалкогольні напої-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напои--подача напитков--подача напоїв--заменители сахара--замінники цукру--настойки--настоянки--виски--віски--джин--коньяк--домашнее вино--домашнє вино--купажные вина--купажні вина--вермут--наливки--ликёры--лікери--коктейли--физы--фізи--коктейли десертные (коблеры)--коктейлі десертні (коблери)--коктейли слоистые--коктейлі шаруваті--флипы--фліпи--боуль (крюшон)--пунши--горячие алкогольные напитки--гарячі алкогольні напої--домашние шампанские вина--домашні шампанські вина--пиво--квас--горячие безалкогольные напитки--гарячі безалкогольні напої--безалкогольные коктейли--безалкогольні коктейлі--десерты--эг-ног--ег-ног--фраппе--джулеп--морс--щербет--мед--сиропы--сиропи--молочные напитки--молочні напої--кисели--чай--кофе--кава--холодные кофейные напитки--холодні кавові напої--какао--фруктовые соки--фруктові соки--газированные соки--газовані соки--овощные соки--овочеві соки
Анотація: Собраны и описаны старинные и современные рецепты приготовления в домашних условиях различных безалкогольных и алкогольных напитков.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.564:613.261/В53
Автор(и) : Висьневска-Рошковска, Кинга, Пиотровякова, Ванда
Назва : Вегетарианство. Вегетарианские блюда
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1992
Кільк.характеристики :445, [3] с.: ил., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 429-444
ISBN, Ціна 5-345-00470-6: 5.00 грн
УДК : 641.564:613.261
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Вегетаріанство-- Вегетаріанська кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Д 44
Автор(и) : Вечерек-Хельминская, Софья, Дворницкая, Александра, Рудницкая, Анна, Збышевская, МАрия
Назва : Диетическая кухня
Паралельн. назви :Dietetyczna ksiazka kucharska
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :575 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-001355-9: 10.00 р.
УДК : 641.56
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--диетические напитки--диетические хлебобулочные изделия--дієтичні хлібобулочні вироби--диетические супы--дієтичні супи--диетические мясные блюда--дієтичні м'ясні страви--диетические рыбные блюда--дієтичні рибні страви--диетические молочные блюда--дієтичні молочні страви--диетические овощные блюда--дієтичні овочеві страви--диетические десерты--дієтичні десерти--диетические блюда по месяцам--дієтичні страви по місяцях
Анотація: Приводятся многочисленные рецепты диетических блюд, технология их приготовления, даются научно обоснованные рекомендации по рациональному питанию и конкретные указания по употреблению блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Д 66
Назва : Домашнее печенье и десерты
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7770-0566-7: 70.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні вироби-- Рецепти
Домашня кулінарія-- Десерти-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--мучные изделия--десерты--бутерброды--бутерброди--пироги--печенье--печиво--торты--торти--пудинги--мороженое--морозиво--кремы--креми--напитки--напої
Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/К 13
Автор(и) : Кадзуко, Эми, Фукуока, Ясуко
Назва : Практическая энциклопедия японской кухни : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :254, [2] с.: цв. ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 248-254
ISBN, Ціна 978-5-8029-2601-7: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(5ЯПО)я2
Предметні рубрики: Кухня японська
Географіч. рубрики:
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-23 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)