Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=дозиметрія харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.31:637.5](477/П69-195989
Автор(и) : Якубчак О. М., Козак М. В., Власенко В. В., Олійник Л. В.
Назва : Практикум з ветеринарно-санітарної експертизи з основами технології та стандартизації м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Компанія Біопром, 2012
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Серія: Ветеринарна медицина
Примітки : Літ.: с. 154-160. - Дод.: с. 161. - Предм. покажч.: с. 162-163. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-96452-9-6: 30.00 грн
УДК : 614.31:637.5](477)(075.8)
ББК : 48.17 + 51.1(4УКР)1я73
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза-- М'ясо та м'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лабораторні дослідження харчових продуктів--ступінь свіжості м'яса--бактеріологічні дослідження м'яса--трихінелоскопія м'яса--цистицероз м'яса--експертиза солонини--експертиза мясних консервів--радіометрія харчових продуктів--дозиметрія харчових продуктів
Анотація: Органолептичні та лабораторні методи досліджень якості й безпечності м'яса і м'ясних продуктів за сучасними вимогами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)