Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=домашняя кухня<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/Д66
Назва : Домоводство
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :318 с.: рис., табл.
Серія: Домашняя коллекция
Примітки : Прил.: с. 310-314
ISBN, Ціна 966-03-3348-Х: 9.00 грн
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоведение--благоустройство дома--благоустрій дому--прибирання квартири--уборка квартиры--бытовая техника--ремонтные работы--побутова техніка--ремонтні роботи--сімейна психологія--симейная психология--кімнатні рослини--комнатные растения--домашні тварини--домашние животные--домашня аптечка--домашняя аптечка--косметика--лікувальні дієти--лечебные диеты--домашня кулінарія--домашняя кухня--в'язання--вязание
Анотація: Даны советы, как сделать дом уютным и красивым, как управляться с бытовой техникой, как ухаживать за домашними животными, приведены рецепты доступных блюд.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 85
Автор(и) : Крылов А. А., Крылова А. И., Авдеева Л. А.
Назва : Блюда из субпродуктов в калориях
Вихідні дані : Тольятти: Современник, 1994
Кільк.характеристики :192 с.: рис.
Ціна : 3.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашняя кухня--субпродукты животных--первые блюда из субпродуктов--перші страви із субпродуктів--вторые блюда из субпродуктов--другі страви із субпродуктів--студень--холодець--блюда холодной кухни--страви холодної кухні--гарниры--гарніри--фаршированные овощи--фаршировані овочі
Анотація: Приведены рецепты блюд из субпродуктов животных, указана энергоценность продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)