Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дослідження кулінарних напівфабрикатів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.4/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова, Галина Владимировна, Мамедова, Земфира Ибрагимовна
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1980
Кільк.характеристики :228 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 220. - Прил.: с. 221-228
Ціна : 0.45 р.
ББК : 24.4
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аналитическая химия--общественное питание--качественный анализ--якісний аналіз--методы качественного анализа--методи якісного аналізу--катионы--катіони--анионы--аніони--количественный анализ--кількісний аналіз--методы количественного анализа--методи кількісного аналізу--физико-химические методы анализа--фізико-хімічні методи аналізу--технохимический контроль--технохімічний контроль--исследование кулинарных полуфабрикатов--дослідження кулінарних напівфабрикатів--исследование готовых блюд--дослідження готових страв
Анотація: Пособие состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543(075)/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова Г. В., Мамедова З. И.
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :270, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268
ISBN, Ціна 5-06-000077-X: 0.75 р.
УДК : 543(075)
ББК : 24.4я723
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)