Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дослідження молочних продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я3/И 88
Автор(и) : Базарова, Валентина Ивановна, Боровикова, Любовь Александровна, Дорофеев, Альберт Леонидович, Евдокимов А. М.
Назва : Исследование продовольственных товаров : учеб. пособие для вузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1986
Кільк.характеристики :295 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.00 р.
ББК : 36-9я3
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): измерительные методы исследования--вимірювальні методи дослідження--органолептичні дослідження--органолептические исследования--исследование зерновых товаров--дослідження зернових товарів--исследование крахмала--дослідження крахмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование меда--дослідження меду--исследование кондитерских изделий--дослідження кондитерських виробів--исследование плодов--дослідження плодів--исследование овощей--дослідження овочів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів
Анотація: Рассматриваются физические, физико-химические и химические методы исследования качества продовольственных товаров, способы проведения органолептической оценки каждой группы пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.5.055/Н58
Автор(и) : Нецепляев, Сергей Владимирович, Панкратов, Александр Яковлевич
Назва : Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 221
ISBN, Ціна 5-10-001514-4: 0.40 р.
УДК : 637.1/.5.055
ББК : 36.92я73 + 36.95я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторні дослідження
Мікробіологія-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--пищевые продукты--микробиология--лабораторная аппаратура--лабораторна апаратура--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мяса--дослідження м'яса--колбасных изделий--ковбасних виробів--микробиология консервов--мікробіологія консервів--микробиология яиц--мікробіологія яєць--микробиология рыбы--мікробіологія риби
Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)