Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=желатин<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 031/У45
Автор(и) :
Назва : Украинская советская энциклопедия/ редкол.: Ф. С. Бабичев (пред.) [и др.]. Т. 4: ЖЕЛАТИН-КЕТОЗЫ
Вихідні дані : К.: Гл. ред. УСЭ, 1980
Кільк.характеристики :556, [4] с.: фото, ил.
Ціна : 7.50 р., р.
УДК : 031
ББК : 92.0
Предметні рубрики: Енциклопедії українські
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): універсальний довідник--универсальный справочник--довідкова література--справочная литература
Анотація: [УСЭ является универсальным справочником по самым различным отраслям современной науки, техники и культуры, своеобразным сводом знаний о важнейших достижениях человеческой цивилизации].
Примірники : всього : БГ(1), ВВ(1), ЧЗ(1), ФОНД(1)
Вільні : БГ(1), ВВ(1), ЧЗ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.92я73/Т 38
Автор(и) : Алехина, Лидия Тимофеевна, Большаков, Александр Сергеевич, Боресков, Вадим Георгиевич, Жаринов, Александр Иванович
Назва : Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - Авт. указ. на обороте тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000212-3: 1.60 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка скота--транспортування скотини--предубойное содержание скота--передзабійне утримання скотини--состав мяса--склад м'яса--физические свойства мяса--фізичні властивості м'яса--убой скота--забій скотини--разделка туш--розбирання туш--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--переработка крови--переробка крові--обработка туш--обробка туш--обработка кишок--обробка кишок--кератинсодержащее сырье--кератиномісна сировина--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--мясные кормовые продукты--м'ясні кормові продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--производство клея--виробництво клею--желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.07/Ж91
Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна
Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.5.07
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Якість
М'ясні продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 35.75.3/Д40
Автор(и) : Джафаров, Агарагим Фатилиевич
Назва : Производство желатина
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 279-285. - Лит.: с. 286
ISBN, Ціна 5-10-001486-5: 1.30 р.
ББК : 35.75.3
Предметні рубрики: Желатини-- Технологія виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): желатины--сырье для производства желатина--сировина для виробництва желатину--ассортимент желатина--асортимент желатину--товарно-сухой желатин--товарно-сухий желатин--отходы желатинового производства--відходи желатинового виробництва--сухое фруктовое желе--сухе фруктове желе--желатин--преципитат--преципітат--сточные воды желатинового производства--стічні води желатинового виробництва--оборудование желатиновых заводов--обладнання желатинових заводів
Анотація: Методы производства желатина, механизация и автоматизация желатинового производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)