Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=забруднення нітратами<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.26(075)/П 56
Автор(и) : Пономарьов, Петро Хомович, Сирохман, Іван Васильович
Назва : Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 1999
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 268-270
ISBN, Ціна 966-7035-31-X: 14.50 грн
УДК : 613.26(075)
ББК : 51.535я7
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Забрунення
Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів.
Примірники : всього : ВВ(2), ВСМЛ(1)
Вільні : ВВ(2), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.5/Т46
Автор(и) : Тихонов, Андриан Георгиевич
Назва : Економіко-екологічні аспекти інтенсифікації у землеробстві
Вихідні дані : К.: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :151 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 142-149
ISBN, Ціна 5-337-00950-8: 0.70 р.
УДК : 631.5
ББК : 41.4
Предметні рубрики: Землеробство
Географіч. рубрики:
Анотація: Економічні та екологічні проблеми, пов'язані з інтенсифікацією землеробства, показано шляхи їх вирішення.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/А35
Автор(и) : Столмакова, Ганна Іванівна, Мартинюк, Іван Онуфрієвич, Штабський, Борис Михайлович, Ладанівський, Роман Іванович
Назва : Азбука харчування. Профілактичне харчування : [довідник
Вихідні дані : Львів: Світ, 1993
Кільк.характеристики :199 с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 177-195. - Літ.: с. 196-197. - Авт. зазначено на звороті тит. арк
ISBN, Ціна 5-7773-0070-7: 50.000 крб
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування-- Профілактика
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): забруднення харчових продуктів--забруднення хімічними речовинами--забруднення важкими металами--забруднення пестицидами--забруднення нітратами--лікувально-профілактичне харчування--захисна роль їжі--харчування при ризику захворювань--харчові інфекції--харчові отруєння
Анотація: Наведено рекомендації з профілактики захворювань, що виникають внаслідок вживання харчових продуктів, забруднених шкідливими речовинами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)