Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=заготовительные предприятия<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 696/697/Ж91
Автор(и) : Журавлев, Борис Алексеевич
Назва : Заготовка деталей и узлов внутренних санитарно-технических устройств . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Стройиздат, 1989
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Повышение мастерства рабочих стр-ва и пром-сти строит. материалов
ISBN, Ціна 5-274-00584-5: 0.70 р.
УДК : 696/697
ББК : 38.76
Предметні рубрики: Санітарно-технічне обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стальные трубы--сталеві труби--чугунные трубы--чавунні труби--прмышленная арматура--промислова арматура--контрольно-измерительные приборы--контрольно-вимірювальні прилади--отопительные котлы--опалювальні котли--калориферы--калорифери--ручные машины--ручні машини--заготовительные предприятия--заготівельні підприємства--заготовительные работы--заготівельні роботи--сварочные работы--зварювальні роботи--трубопроводы--трубопроводи
Анотація: Индустриальная заготовка деталей и узлов санитарно-технических устройств в центральных заготовительных мастерских и на монтажных заводах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/У67
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколоївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий Ж. А.
Назва : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2015
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 202-278
ISBN, Ціна 978-966-680-724-6: 121.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Якість
Лікувальна кулінарія-- Продовольча безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): раціональне харчування--рациональное питание--лікувально-профілактичне харчування--лечебно-профилактическое питание--лікувальні дієти--лечебные диеты--безпека кулінарної продукції--безопасность кулинарной продукции--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--харчоблоки лікувальних закладів--пищеблоки лечебных заведений--організація харчування--организация питания--заготівельні підприємства--заготовительные предприятия--меню-замовлення--меню-заказ--оформлення техологічних карт --оформление технологических карт--автоматизоване робоче місце медсестри--автоматизированное рабочее место медсестры--складання дієт--составление диет--гігієнічні норми --гигиенические нормы
Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)