Пошуковий запит: <.>K=закваски<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
>1.
| Кузнецов В. В. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т. 6:Технология детских молочных продуктов/В. В. Кузнецов, Н. Н. Липатов. - 2005
|
>2.
| Даниленко Й. А. Силосування та консервування кормів/Й. А. Даниленко, К. О. Перевозіна, М. В. Польщикова. - 1982
|
>3.
| Твердохлеб Г. В. Технология молока и молочных продуктов/Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - 1978
|
>4.
| Консерванти і поживність кормів/[М. Ф. Кулик та ін.]. - 1992
|
>5.
| Банникова Л. А. Микробиологические основы молочного производства/Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; [под ред. Я. И. Костина]. - 1987
|
>6.
| Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів/В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - 2016
|
>7.
| Соколова З. С. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки/З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - 1992
|
>8.
| Глазачев В. В. Технология кисломолочных продуктов/В. В. Глазачев. - 1974
|
>9.
| Тваринництво сьогодні - 2020г.,N 2 (Введено оглавление)
|
>10.
| Поступаленко П. Закваски: у чому різниця?/П. Поступаленко // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2020,N N 2.-С.21-23
|
|