Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зберігання продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/З-41
Автор(и) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Назва : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 406-410.
Ціна : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Примірники : всього : ВВ(2), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(2), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635я2/К16
Назва : Как огород городить: советы огородникам : [справ.
Вихідні дані : [Симферополь: Таврида], 1994
Кільк.характеристики :318 с.: ил.
Примітки : Слов. терминов: с. 300-305. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7707-5462-1: 44000.00 крб
УДК : 635я2
ББК : 42.34я2
Предметні рубрики: Присадибні городи-- Присадибні сади
Географіч. рубрики:
Анотація: Эффективное возделывание земельного участка: обработка почвы, агротехника выращивания сельскохозяйственных культур, получение двух урожаев в течение года, правила хранения продуктов, рецепты овощных и плодово-ягодных блюд.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/У45
Назва : Українські страви
Вихідні дані : Х.: Світовид; К.: ТАСТ-М, 2002
Кільк.характеристики :256 с.: табл., фото.кол.
ISBN, Ціна 966-7921-25-X: 27.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові речовини--пищевые вещества--холодні закуски--холодные закуски--перші страви--первые блюда--другі страви--вторые блюда--страви з картоплі--блюда с картошки--домашнє консервування--домашнее консервирование--вареники--страви з крупів--блюда из круп--страви з грибів--блюда из грибов--страви з бобових--блюда из бобовых--борошняні страви--мучные блюда--сирні страви--творожные блюда--яєчна кулінарія--яичная кулинария--плодово-ягідні консерви--плодово-ягодные консервы--солодке тісто--сладкое тесто--напої--напитки--виноградні вина--виноградные вина--сервірування столу--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--зберігання продуктів--хранение продуктов--історія української кухні--история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/У45
Автор(и) : Георгієвський, Микола Іванович, Мельман, Михайло Євдокимович, Шадура, Олена Аврамівна, Шемякінський, Олексій Іванович
Назва : Українська кухня . -3-те вид., доп.
Вихідні дані : К.: Мистецтво, 1992
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7715-0626-5: 140.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): естетика харчування--эстетика питания--режим харчування--режим питания--закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--напої--напитки--кухонне обладнання--кухонное оборудование--сервірування стола--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--домашня переробка овочів--домашняя переработка овощей--домашня переробка грибів--домашняя переработка грибов--домашня переробка плодів--домашняя переработка плодов--зберігання продуктів--хранение продуктов--дієтичне харчування--диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 64.01/04/Т19
Автор(и) : Тарас, Ярослав Миколайович
Назва : Таємниці бабусиної скрині . -2-ге вид., допов.]
Вихідні дані : Львів: Апріорі, 2015
Кільк.характеристики :271, [1] с.: іл.
ISBN, Ціна 978-617-629-211-1: 60.00 грн
УДК : 64.01/04 + 640.163
ББК : 37.279 + 36.997
Предметні рубрики: Домоведення-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): поради городникам--народний календар--зберігання фруктів--зберігання продуктів--зберігання м'сних виробів--сушені фрукти--вялені фрукти--кулінарія--прибирання будинку--боротьба з комахами--оцет--зелена аптека--народна косметика
Анотація: Забуті, але цілковито актуальні у наш час поради з хатнього господарювання, кулінарії, народної медицини тощо.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :197, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна обробка продуктів--кулинарная обработка продуктов--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--жири харчових продуктів--жиры пищевых продуктов--білки харчових продуктів--белки пищевых продуктов--вуглеводи харчових продуктів--углеводы пищевых продуктов--вітаміни харчових продуктів--витамины пищевых продуктов--барвникові речовини плодів--красящие вещества плодов--смак продуктів--вкус продуктов--аромат продуктів--аромат продуктов--зберігання продуктів--сохранность продуктов--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування : загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :197, [1] с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/П59
Автор(и) : Пінкова, Аліса, Бржізова, Віроніка, Сладкова, Катерина, Груба, Віра
Назва : Поради молодій господині
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :191 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-337-01045-Х: 40.00 крб
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Побут-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шафи для одягу--шафи для білизни--приготування страв--зберігання продуктів--домашнє господарство--сервірування столу--перша допомога
Анотація: Вміщено поради як для молодих, так і досвідчених господинь в організації повсякденного життя та урочистих подій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/С90
Автор(и) : Сурначова, Галина Петрівна
Назва : Поради на будень і свято
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :318 с.: рис.
Серія: Сучасне село: культура, естетика, побут
ISBN, Ціна 5-337-01048-4: 17000.00 крб
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Побут-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оздоблення житла--озеленення будинку--хімія в побуті--раціональне харчування--косметичні поради--профілактика хвороб --лікарські рослини--шиття--зберігання продуктів--перша медична допомога
Анотація: Розповідається як створити затишок у домі, підтримувати чистоту і порядок, як раціонально харчуватися, зберігати продукти, як надати першу медичну допомогу та ін.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/С56
Назва : Советы домашнему мастеру
Вихідні дані : Свердловск: Урал. рабочий, 1991
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
Ціна : 6.00 р.
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--домоведення--домашняя мастерская--домашня майстерня--ремонтные работы--ремонтні роботи--ремонт бытовых приборов--ремонт побутових приладів--ремонт мебели--ремонт меблів--удаление пятен--видалення плям--советы автолюбителю--поради автолюбителю--рукоделие--рукоділля--приусадебный участок--присадібна ділянка--хранение продуктов--зберігання продуктів--содержание аквариума--утримання акваріума
Анотація: Даны советы, которые позволят осуществить многие задумки по улучшению бытовых условий в квартире и на садовом участке, созданию комфорта в автогараже, на спортивной площадке и т. д.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)