Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зберігання цукерок<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.144/К 27
Автор(и) : Карушева, Нина Васильевна
Назва : Технология производства конфет : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :215 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 211
ISBN, Ціна 5-10-000870-9: 0.35 р.
УДК : 664.144
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія виготовлення
Географіч. рубрики:
Анотація: Приведены классификация конфет, способы подготовки сырья и схемы производства различных видов конфет.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.916+664.144]/П 80
Автор(и) : Кормаков, Сергей Иванович, Кокашинский, Георгий Романович, Кряжевская, Лилия Ивановна, Никитина, Анна Андреевна
Назва : Производство конфет : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 172. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.35 р.
УДК : 663.916+664.144]
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конфеты--шоколадные наборы--шоколадні набори--помадные конфеты--помадні цукерки--молочные конфеты--молочні цукерки--сбивные конфеты--збивні цукерки--пралиновые конфеты--пралінові цукерки--ликерные конфеты--лікерні цукерки--кремовые конфеты--кремові цукерки--хранение конфет--зберігання цукерок--безопасность труда кондитера--безпека праці кондитера
Анотація: Рассмотрены подготовка сырья и производство конфет, приготовление полуфабрикатов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)